ZZROCK en Radio Totaal slaan handen in elkaar Eén keer in de maand vanuit het Hard Rock Café in Antwerpen

Leestijd: 1 minuut

Wie zin heeft om een radioprogramma, annex live show in het Antwerpse Hard Rock Café te presenteren, kan zich alvast gaan maar opmaken voor het grote avontuur want webradio ZZROCK en de zopas erkende lokale Radio Totaal, hebben een vacature.

Elke donderdag (20:00-22:00 uur) treedt er in het café een live band op en worden er een aantal gasten uitgenodigd. De live show moet aan elkaar gepraat worden door een getalenteerde en creatieve presentator. Die wordt dus nog gezocht. Er zijn (uiteraard) enkele voorwaarden. De centrale presentator moet twee uur radio maken, de items vlot aan elkaar kunnen praten, de gasten en de centrale band voorstellen en hen de vragen te stellen die de luisteraar en het aanwezige publiek wensen te horen. De eerste aflevering wordt op 1 februari uitgezonden.

ZZROCK is een online rockzender voor Vlaanderen. Radio Totaal is een nieuw project dat via drie frequenties in de Antwerpse regio is te ontvangen. Brasschaat: 105.2 FM, Kapellen: 105.9 FM, Zandvliet (Haven): 107.3 FM (en wereldwijd via een online stream). Totaal start vanaf 1 maart de uitzendingen en is voor de aftrap aanwezig met een live radio show in het Hard Rock Café in Antwerpen 

Iets voor jou? Stuur je motivatie en een audiofragment van je stem naar: luc@zzrock.be. Daarna wordt een afspraak gemaakt voor een creatieve babbel in het Hard Rock Café.

° Radio Totaal
° ZZROCK

Deel dit artikel
Amptec
TVV Sound
Belgian Radio Day
Spotlight
Amptec
Broadcast Partners

4 gedachten over “ZZROCK en Radio Totaal slaan handen in elkaar

 • do 11 jan 2018 om 04:08
  Permalink

  Met alle respect, maar waarom een live show vanop een locatie, Groenplaats Antwerpen, waar je met de vergunde frequenties onmogelijk te ontvangen gaat zijn?

  Beantwoorden
 • do 11 jan 2018 om 10:21
  Permalink

  Met alle respect, maar in de jaren ’90 heb ik jaren gewerkt in het voormalige spoorwegcomplex aan de Noorderplaats in Antwerpen. Daar luisterden we op een draagbare radio probleemloos naar de oldies van BRO (Braschaatse Radio Omroep) op 105.2 FM. Overigens op 105.9 FM moet het ook lukken in een groot deel van ’t stad.

  Beantwoorden
 • do 11 jan 2018 om 16:25
  Permalink

  Patrick met wettelijk vermogen raakt Kapellen met veel geluk in Merksem, Brasschaat nu misschien iets verder omdat Hove 105.1 off air is en Zandvjiet raakt nooit in Antwerpen want zit geprangd tussen de 107.2 Kruibeke en de 107.4 Antwerpen van stadsradio Vlaanderen.

  Beantwoorden
 • do 11 jan 2018 om 23:41
  Permalink

  De 105.6 is iets beter dan de 105.2 kan stad. 107.4 is momenteel non stop ipv stadsradio. Op reis staat enkel Antwerpen. Vreemd want stadsradio was gestart daar…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *