RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Zwarte panter stopt blonde Angèle in een… bol

NRJ liet vorige week officieel weten dat ze winnende luisteraars op citytrip stuurt naar zotte concerten. Beetje laat vonden wij, omdat dit reeds op 29 december te lezen was in Het Blad. Feit is dat vanaf 24 januari Dua Lipa in München (Duitsland) en Justin Bieber in Trondheim (Noorwegen), in de prijzenkast staan. Aan die kleppers wordt vandaag nog een héél populaire naam toegevoegd voor een showcase op een bijzondere locatie. En dàt was ons eerder niet bekend.

Angèle, tegenwoordig hot, hotter, hotst, gaat optreden in het Atomium. Die negen bollen die we allemaal al eens bezochten en waar toeristen dagelijks honderden selfies nemen. In één van die bollen gaat de Brusselse onder andere haar hitsingle ‘Bruxelles je t’aime’ zingen. Een bijzondere showcase en het is best wel wat dat NRJ dé Belgische artieste van het moment wist te strikken. 

In het kielzog van de grotere collega’s

Maar hoe kan een klein netwerk dergelijke prijzen weggeven? Eigenlijk ligt het antwoord voor het oprapen. NRJ Vlaanderen, is een deeltje van de grote Franse NRJ Group die in tal van Europese landen zenders heeft, en jaarlijks heel wat concerten sponsort. In ruil stellen de managementen van artiesten pakken tickets beschikbaar. Zo kan ook de Vlaamse zwarte panter mee profiteren. Grote stations krijgen veel tickets, kleinere telgen een pak minder…

Angèle scoort de ene hit na de andere. Er is het album ‘Nonante-Cinq’ en de eigen documentaire op Netflix. Tel daarbij ook nog de zes MIA-nominaties en na haar duet met Dua Lipa (‘fever’) werd ze geboekt als haar voorprogramma in Londen. Net zoals bij de City Concerts van Dua Lipa in München en Justin Bieber in Trondheim, krijgt de winnaar van de NRJ-showcase van Angèle er ook een hele Brussel-beleving bij, inclusief twee overnachtingen in een hotel. 

Niet enkel de bollen, maar de heel stad

Om een ticket te winnen voor deze City Concerts moet je luisteren naar het programma NRJ Get Up, de ochtendshow van NRJ, gepresenteerd door Larissa Roose (foto bovenaan). En je vooral inschrijven via nrj.be of de app, voor de wedstrijd die start op 24 januari. Deze showcase past ook prima binnen de Week van de Belgische muziek, die vanaf 31 januari aandacht schenkt aan alle Belgische artiesten. (TB)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx