RadioVisie

  • .
    .

Willy zoekt hét Willy-café van Vlaanderen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Wim Oosterlinck gaat vanaf vandaag samen met de Willy-luisteraars op zoek naar hét Willy-café van Vlaanderen. Dat moet voldoen aan twee voorwaarden: fris getapte pinten én goede muziek.

Willy-dj Wim Oosterlinck: “Onze Willy-luisteraars zijn echte muzikale levensgenieters. Maar een café vinden dat én goede pinten serveert én ook nog eens goeie platen draait, is niet altijd evident. Daarom gaan we samen met de luisteraars op zoek naar het café waar alle zintuigen van onze Willy’s geprikkeld worden. Een café waar sfeer, muziek, stamgasten en de biersoorten centraal staan. En dus niet de kroeg waar je bomma haar pousse-café drinkt of de notarissen met hun Porsches op de parking staan (lacht). De winnaar krijgt eeuwige roem, een speciale wisselbeker en een Willy-overwinningsparty. En de 4 verliezers? Die krijgen een gratis vat om hun verdriet weg te drinken.”

Na de stemmingsronde waarin de luisteraars het voor het zeggen hebben, barst de strijd los tussen de 5 genomineerde cafés die bezoek krijgen van een – voorlopig nog geheime – Willy-jury. Op vrijdag 10 juni wordt één kroeg tot hét Willy-café 2022 gekroond.

Nog tot 14 mei kunnen cafégangers hun favoriete kroeg inschrijven via willy.radio. Tussen maandag 16 en zaterdag 28 mei kunnen de luisteraars hun stem uitbrengen. Op basis van die stemming worden op maandag 30 mei de 5 winnaars, eentje uit elke provincie, bekend gemaakt.

In die vijf cafés komt Wim Oosterlinck begin juni live radio maken tijdens de avondspits. “Dan laat ik voor even mijn ochtendshow schieten en kan ik zelf ook eens vollenbak op café gaan”, vertelt Wim. Welk café uiteindelijk de titel van binnenhaalt, wordt bekend gemaakt op vrijdag 10 juni.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx