RadioVisie

  • .
    .

Willy: Staalhard 100 op Kerstdag (audio & video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Stevig geluid op deze heilige dag

Dat het dit jaar geen ‘gewone’ kerst wordt, dat is al een hele tijd duidelijk. Willy doet er nog een schepje bovenop en wijkt op 25 december zelfs helemaal van de bekende jinglebells-paden af zendt voor de verandering de eerste ‘Staalhard 100’ uit.

Tussen de engeltjes, de cadeautjes en de kroketten door, is er enkel de muziek die misschien dichter bij de Duivel dan bij het Kindeke Jezus aanleunt. Omdat Willy niet alle verantwoordelijkheid alleen wil dragen, wordt die netjes gedeeld met alle luisteraars die vanaf aanstaande maandag 7 december, mee helpen om enige lijn in dat overzicht te krijgen. Via een wel klassieke stemming dus. Hierlangs naar het stemhokje om te kiezen voor de ‘Staalharde 100’.

“Sofie Engelen en ik hadden echt geen zin om op kerstdag binnen te zitten, dus het leek ons het uitgelezen moment om dat een Staalhard 100 te doen” aldus Andries Beckers (foto bovenaan). “Ik weet ondertussen dat je de Willy luisteraar niet mag onderschatten, dus ik verwacht dat er naast de klassiekers, ook wel black of death metal in die lijst kan belanden”.

Sinds september hoor je elke donderdagmiddag (16:00-18:00 uur) het programma ‘Staalhard’ op Willy, waarin Andries Beckers zonder compromissen de beste metal en hard rock platen in de ether gooit.  


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx