RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Willy wordt (ook) een coverband op de festivals

Het is geen geheim dat er bij de programmamakers van Willy ook nogal wat muzikanten zijn. Het kon dan ook niet uitblijven. Iwein Segers, Stijn Meuris, Marcel Vanthilt, Sien Wynants, Tomas De Soete, Elien D’hooge en Annelies Orye eren deze zomer 50 jaar rock: van PJ Harvey tot Beastie Boys en van Iggy Pop tot Foo Fighters.

Neil Young zong het 50 jaar geleden al: ‘Rock ‘n roll can never die’. Nu, zo’n een halve eeuw later, blijft de kracht van rock ‘n roll toenemen. Willy eert de snaren, het fretboard, de bridge en de volumeknop al enkele jaren op DAB+ en online, maar deze zomer ook op de festivals bij jou in de buurt.

Willy On Tour bestaat uit Stijn Meuris, Marcel Vanthilt, Iwein Segers, Sien Wynants en Tomas De Soete, Elien D’hooge of Annelies Orye als presentatoren. Samen met een professionele band, bestaande uit Axl Peleman (basgitaar), Roeland Vandemoortele (gitaar), Leen Diependaele (keys), Manu Huylebroek (gitaar) en Ron Reuman (drums), brengen de Willy’s het beste uit de laatste vijf decennia rockmuziek live on stage.

“Het is de evidentie zelve: mensen die zo zot zijn van muziek, samen goede radio maken, en die ook nog eens allemaal muziek maken, samen op een podium zetten. Het plan is zo helder dat het geniaal is. Willy on Tour, handpicked songs gebracht door muzikanten en frontmannen die hun shit kennen. Het is ook goed dat we eens onder de mensen komen en ons ongewassen en besmeurd publiek recht in de ogen kunnen kijken”, aldus Stijn Meuris

‘En ik doe Blondie. Graag, met plezier en twee keer als het moet.’, voegt Marcel Vanthilt toe.

De eerste festivals waar deze Rockin’ Road Show voorbij trekt deze zomer zijn alvast Grensrock en Kneistival. Meer festivaldata volgen later.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Willy
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx