RadioVisie

  • .
    .

Willy wordt (een week lang) helemaal Belgisch

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Tijdens de ‘Week van de Belgische Muziek’, die plaats vindt van maandag 31 januari tot en met zondag 6 februari, draait Willy uitsluitend muziek van eigen bodem. En Sofie Engelen opent elke dag om 16:00 uur de deuren van ‘Fabriek Belgique’, het programma dat zich van oudsher al volledig toespitste op de Belgische muziekscene. 

In haar fabriek ontvangt Sofie (foto bovenaan) elke dag de crème de la crème uit de nationale muzieksector. “Onze Belgische scene is er een om ongelooflijk trots op te zijn, we hebben zoveel artiesten met internationale uitstraling en we konden dan ook vijf klassebakken vastleggen voor een livesessie en een diepte-interview: gevestigde waarde Ruben Block (foto onderaan), opkomend artiest Sylvie Kreusch, de jonge beloftes van Ramkot, de vertrouwde en tegelijk verrassende bende van Intergalactic Lovers én de Europese top van de speed-en thrashmetal, Evil Invaders. Voor ieder wat wils tijdens de week van de Belgische muziek!”.

Doorheen de dag laten ze bij Willy ook de mensen achter de schermen van de muziekindustrie aan het woord: van de limo chauffeur die de internationale artiesten vervoert, de tourmanager die de hele wereld afreist, tot de geluidsman die in de grootste muzikale arena’s ter wereld het geluid verzorgt. (SV)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx