RadioVisie

 • .
  .
TVV Sound

Willy: Staalhard 100 en eigenzinnige kerstplaten

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Willy zet kerst stevig in met op 24 december de ‘Staalhard 100’. Daarin presenteren Andries Beckers en Sofie Engelen de honderd beste metal tracks, gekozen door de luisteraar. Op Kerstdag serveren vader en zoon Janssen de meest eigenzinnige kerstplaten vanuit hun clubhuis ‘De Katoenen Muilkorf’. 

‘Staalhard’, het metal programma van Andries Beckers op donderdag van 16:00 tot 18:00 uur, is intussen een vaste afspraak voor liefhebbers van het genre. Nu wordt ook de kerstperiode een vaste afspraak, want net zoals vorig jaar programmeert de commerciële zender de Staalhard 100. Stemmen kan nog tot 23 december, op 24 december tussen 09:00 en 18:00 uur worden de allerbeste metal tracks op een rijtje gezet.

Andries Beckers: “De Staalhard 100 is uniek omdat we op Willy elke week twee uur lang een ode brengen aan de beste en de nieuwste metalplaten en dat voel je als de stemmen binnenkomen. Verrassende keuzes met een vinger aan de pols zonder dat het een elitair feestje is. Deze lijst is daarom meer dan ooit van iedereen die metal – ongeacht het subgenre – een warm hart toedraagt.” 

Sofie Engelen: “Elke keer weer kijk ik op tegen de kerstdagen, maar dankzij de Staalhard 100 worden die ook dit jaar weer een hoogmis voor de echte gitaarliefhebbers. Andries en ik mogen negen uur lang onze hoogdag vieren op de airwaves van Willy en de honderd beste metalplaten serveren aan de beste luisteraars van de wereld! Vrede op aarde aan alle metalheads, dat is onze boodschap!” 

Op Kerstdag duiken Luc en Eppo Janssen (foto bovenaan), de rendieren van de radio, in hun clubhuis ‘De Katoenen Muilkorf’. Van 13:00 tot 16:00 uur slingeren ze de meest obscure, eigenzinnige en verrassende alternatieve kerstsongs in de boom, liedjes met ballen. 

Top 10 van de Staalhard 100 2020

 1. Slayer – Angel Of Death
 2. Channel Zero – Black Fuel
 3. Pantera – Walk
 4. Amenra – A Solitary Reign
 5. Metallica – Master Of Puppets
 6. Tool – Schism
 7. Iron Maiden – Fear Of The Dark
 8. Gojira – Stranded
 9. Steak Number Eight – The Sea Is Dying
 10. Slipknot – Wait And Bleed

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx