RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Willy rocks bij gratie van Brandy (audio)

Sedert een tiental dagen praat Willy een aardig woordje mee in de wereld van de rockmuziek. Al doen ze dat letterlijk enkel op vrijdag, voor de rest wordt er vooral gemusiceerd. De muziekstroom wordt af en toe onderbroken door reclames en auditief versierd met jingles. Zoals het moet. Het pakket komt uit de studio’s van het Brusselse Brandy. Hun experten leggen zelf uit hoe ze de klus aanpakten.

“Voor Willy hebben we ons helemaal laten gaan. Het nieuwe nationale radiostation werd vernoemd naar Willy Willy, een bekende Belgische rocker die vorig jaar overleed. Zijn authenticiteit vormt mee de ziel van de zender. Voor de vormgeving waren stevige bassen, vette gitaren en knallende drums de essentie. Ook de eigen sound van nieuws en weer zorgt voor onmiddellijke herkenbaarheid”. 

Met ‘Willy Rocks’ lanceerde Brandy op korte tijd een tweede rock-georiënteerd jingle-pakket. Eerder verzorgde men al de vormgeving voor P13 van de Noorse publieke omroep NRK. Voor Willy zijn naast de functionele vormgeving zoals Top of Hour en service beds een pakket van korte ID’s op maat gerealiseerd. 

Tom Van der Biest (creatief directeur bij Brandy). “Het is altijd fijn om als muzikanten, producers en radiofreaks de geëffende paden te verlaten en eens out the box te mogen denken. Het was heerlijk om samen met de Willy’s een sound neer te zetten die er staat als een huis. Kortom: it rocks!(SB)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Willy
Inschrijven
Abonneren op
guest

2 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Rett
Rett
2 januari 2020 - 21:18 21:18

Absolute Radio
Real music matters.

waar haal je de mosterd Willy? niet in Dijon dus…

INDI
INDI
3 januari 2020 - 11:34 11:34
Antwoord aan  Rett

Goed gevonden, maar langs de andere kant kan men ook niet 100x het warm water uitvinden natuurlijk.

Zo delen Veronica in Nederland en TOPradio hier ook dezelfe baseline met “We Love Music” en naar het schijnt heeft Veronica met de schrijfwijze en intonatie bij de jingles ook weer de mosterd gehaald bij een kleine Amsterdamse internetradio.

Het aantal stations met een slogan à la “de grootste hits aller tijden” e.d. zullen zo ook moeilijk bij te houden zijn.

Don`t copy text!
2
0
Deel hier gerust uw gedachtenx