RadioVisie

  • .
    .

Willy palmt deze zomer museum ‘M Leuven’ in

De digitale rockzender Willy komt deze zomer naar het Leuvense museum ‘M Leuven’ met een flinke portie live radio, optredens en bekende gasten. De eerste drie weken van juli (van 3 tot 21) en de laatste drie weken van augustus (van 7 tot 25) pakt Willy uit met de ZoMerbar van M.

Hiermee krijgt – naast het Beachhouse van Qmusic en de kermis van Joe – ook het alternatieve radiozusje binnen DPG Media nu zijn ‘uithangbord’ voor de zomer. Van maandag tot vrijdag maakt de zender live radio tussen 11 en 18 uur in M Leuven. Je zal Willy dus niet alleen aantreffen op de festivalweides, maar voor het eerst ook in een museum.

Bezoekers mogen zich verwachten aan de beste rockmuziek met een zomerse inslag, gekruid met muzikale (inter)nationale artiesten, akoestische sessies en een zomerbar. Een frisse pint na het werk? Livemuziek gebracht door de muzikale beloftes van morgen? Blijven plakken met de Willy-dj’s? Het kan er zomaar.

Willy-dj Elien D’hooge speelt elke werkdag vanaf 11 uur de meest zomerse rockplaten. Vanaf 15 uur nemen Willy-dj’s Stijn Meuris, Tomas De Soete, Iwein Segers, Sien Wynants, Sofie Engelen en Annelies Orye het afwisselend van elkaar over.

Donderdag wordt de hoogdag van de week. Dan blijft Willy plakken tot 22 uur voor ‘het beste afterworkfeestje van de stad’. Tussen 18 en 20 uur kiest een bekende muzikale gast twee uur lang de platen op Willy. Vanaf 20 uur zijn er optredens van muzikale beloftes als Hideous, deelt Luc Janssen sterke verhalen uit de backstage van de festivals die hij jarenlang presenteerde en weerklinken er ook de beste afterwork dj-sets.

De live uitzendingen van Willy maken deel uit van de Zomer van M met ZoMerbar en ZoMertuin.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Willy
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx