RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Willy ontdekt Kortrijkse muziek(geschiedenis)

Volgende week buigt Willy zich over de Kortrijkse muziekscène en -geschiedenis. Op vrijdag komt Stijn Meuris (foto bovenaan) naar de Guldensporenstad afgezakt en speelt Mooneye er een live set.

Onder het motto ‘Come out and play’ gaat de commerciële rockzender de hele zomer Willy de hort op. Met van 12 tot 16 juli een bijzondere rol voor de thuisstad van… Radio 2 West-Vlaanderen.

Elke dag brengt Luc ‘Two Russian Cowboys’ Dufourmont een stukje Kortrijkse muziekgeschiedenis. Er zullen vooral veel lokale producties te horen zijn in het programma ‘Come out and play’ van Stijn Meuris (van maandag tot donderdag, tussen 16:00 en 18:00 uur). Op vrijdag wordt er gefocust op Pand.A en het muziekcentrum van de Kortrijkse muziekscène. Stijn babbelt er met verschillende persoonlijkheden uit de sector. Ter afronding speelt Mooneye een live set. Dit alles tussen 16:00-20:00 uur. Iedereen is welkom. Maar… vol is vol.

“Een week lang radio onder Kortrijkse vlag, met veel aandacht voor artiesten en bands die van daar afkomstig zijn – of waren, daar kijk ik naar uit”, aldus Meuris. “Van gebrul op de Broeltorens tot Belpop aan het Belfort: ik zal in mijn dagelijkse uitzending ‘Come Out And Play’ geen kans onbenut laten om de muzikale merites van de stad aan bod te laten komen. Goose, SX, Ozark Henry, DIRK., Stake, Amenra en Het Zesde Metaal, ze verdienen allemaal hun stek in een Willy-week die op vrijdag eindigt in Kortrijk zelf.”


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Willy
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx