RadioVisie

  • .
    .

Willy: Marcel Vanthilt en Ray Cokes worden duo 

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Ook Alex Agnew, Dave Schroyen, Rick de Leeuw en Frank Vander linden doen mee

Willy trekt van maandag 25 april tot zondag 1 mei de kaart van de nostalgie tijdens de ‘Week van de Jaren 90’. DJ’s gaan terug naar de… nineties met de klok rond muziek uit dat merkwaardige decennium. De jaren van Kurt & Courtney, Liam & Noel en Beavis & Butthead. Maar ook dat waarin Vlaanderen voor de nieuwste muziek terecht kon bij MTV. Ray Cokes ontving er als gastheer van legendarische programma’s de grootste artiesten van het moment in de tv-studio. 

Hij gaf ook verschillende Belgische bands zoals dEUS en Moondog Jr een podium en stelde hen voor aan een internationaal publiek. Met dat energieke boegbeeld zal Marcel Vanthilt, Willy-dj en ex-MTV host, op maandag 25 april vanaf 16:00 uur de avondshow presenteren. Samen draaien ze hun favoriete bands uit de jaren ‘90 en vertellen ze de meest bijzondere anekdotes uit die tijd. 

Marcel Vanthilt: “Ik kende Ray Cokes al sinds het begin van de jaren ‘80. We waren dus al vrienden voor dat we jaren later, puur toevallig, allebei bij MTV aan de slag gingen. Ray woont momenteel in Berlijn en heeft zijn handen vol met verschillende projecten, maar ik ben blij dat hij samen met mij deze show gaat maken. We beginnen om vier uur maar hebben afgesproken dat we de hele avond doorgaan en wel zien wanneer we er mee ophouden.”

Ray Cokes: “Marcel knows all my best bits and worst defaults, I’m sure he’ll expose them all. Shitting my pants already!” 

Naast Ray Cokes schuiven er tijdens deze bijzonder week, telkens vanaf 16:00 uur nog andere gasten aan. Zo krijgt Stijn Meuris gezelschap van Frank Vander linden (dinsdag 26/4), kruipen Andries Beckers en Alex Agnew samen in de studio (donderdag 28/4), maken Cedric Maes en Evil Superstars-drummer Dave Schroyen samen radio (vrijdag 29/4) en heeft Iwein Segers Rick de Leeuw te gast in Slacker Station (zondag 1/5).

Overdag draaien Wim Oosterlinck (07:00-10:00 uur), Sofie Engelen (10:00-13:00 uur) en Iwein Segers (13:00u-16:00 uur) de beste muziek uit die periode. Luc Janssen maakt op woensdagavond van 20:00 tot 23:00 uur een extra uitzending van ‘Ongesteld’, met daarin de obscure 90’s pareltjes uit zijn platenkast.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Geert
Geert
22 april 2022 - 14:37 14:37

Ray Cokes was voor kort elke maandagmorgen te gast bij Raphael Scaini in “Coffee on the Rocks” op Classic 21, daar vertelde Ray Cokes hilarische verhalen uit zijn MTV tijd. Misschien komen deze ook wel aan bod bij de Willy. Zeker de moeite!

Laatst bewerkt 11 maanden geleden door Geert
Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx