RadioVisie

  • .
    .

Willy: De Week Van De Jaren 90!

De jaren 90? Dat is MTV, blockbusters, mixtapes voor elke mood en natuurlijk heel veel legendarische en vooral revolutionaire muziek. Vanaf 17 tot en met 23 april gaat Willy dat allemaal samenvoegen tijdens ‘De Week Van De Jaren 90!’ 

Voor één week tovert Marcel Vanthilt de ‘M-Show’ (foto bovenaan) om tot MTV (Marcel Television), een talkshow met iconen uit de 90’s, videoclips en veel waanzin. Niet alleen op maandag, maar elke avond van de week tussen 21:00 en 23:00 uur in de Willy-app.

Verder blijft Tomas De Soete trouw op post tussen 07:00 en 10:00 uur, eert Elke Van Mello elke dag in ‘Class X’ een vrouw uit de 90’s, sleurt Iwein Segers de luisteraar tussen 13:00 en 16:00 uur door de werkdag met muziek uit zijn favoriet decennium en stuurt Annelies Orye iedereen terug naar huis tussen 16:00 en 19:00 uur. Behalve op vrijdag, want dan ziet Willy er net iets anders uit.

Na een afwezigheid van twee jaar, is er op de vrijdag tijdens de ‘Week van de jaren 90’ immers ‘De 90 Van De Jaren 90’ met Iwein Segers en Annelies Orye. Luisteraars stellen de lijst samen. Meedoen kan via deze weg.

Ook de avonden van Willy zien er tijdens deze nostalgische week een beetje anders uit. Voor Marcel je de nacht in stuurt met MTV, is er op maandagavond tussen 19:00 en 21:00 uur Luc Janssen met zijn 90’s special. Stijn Meuris draait op dinsdagavond postpunk/new wave. 

Sofie Engelen verdiept zich op woensdagavond twee uur lang in vergeten Belgische artiesten, en zoekt uit waar ze nu nog mee bezig zouden zijn. Donderdagavond is er traditiegetrouw eentje voor de metalfans. Ook tijdens de ‘Week Van De Jaren 90’ blijft Andries Beckers op post. Cedric Maes heeft dan weer de eer om de werkweek af te ronden met The Best Songs In The World uit de jaren 90. (JPL)

° De Week Van De Jaren 90: vanaf maandag 17 april tot en met zondag 23 april.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Willy
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx