RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Willy breekt lans voor ‘niet verknalde lijstjes’ (video)

Je hebt ze ongetwijfeld al zien passeren: de jaarlijkse persoonlijke Spotify Wrapped-playlist. Een handige samenvatting van alle muziek waar je nooit is genoeg van kreeg het afgelopen jaar. Veel mensen kunnen niet wachten om dit te delen, omdat het een bewijs is van hun (goede) smaak. Maar niet iedereen is er even blij mee.

Voor sommige ouders is het zelfs een beetje gênant. Aangezien ze vaak muziek voor hun kinderen opzetten wordt heel hun lijst bijgevolg besmeurd door kinderliedjes. Op het einde van het jaar is hun Spotify Wrapped overzicht dus ook helemaal… verknoeid. Niks irritanter dan uit volle borst Gorki’s “Mia heeft het licht gezien…” te zingen, om dan onderbroken te worden door… Mega Mindy. 

Maar daar heeft Willy iets op gevonden. Het radiostation dat rock en classics draait, was het als het ware aan z’n status verplicht. Want mama’s en papa’s hebben al genoeg afgezien van het urenlang luisteren naar kinderliedjes. ‘Tijd voor ononderbroken muziek die jou volledig ligt. Laat je playlist niet langer verknallen door de kinderen: Luister naar Willy’.

Dat is de boodschap van een nieuwe campagne van het Brusselse reclame-agentschap mortierbrigade. In print, op radio en via de sociale media. Want ook de Willy’s komen uit voor hun besmeurde playlist door die te delen op hun profiel. Zo ontdekken we bijvoorbeeld dat de meest gedraaid song van muziekkenner Sophie Engelen in 2021 er één van… Bumba was. Wim Oosterlinck luisterde dan weer urenlang naar Paw Patrol. (Bericht: PUB)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Willy
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx