RadioVisie

  • .
    .

Wieze: comeback voor Oktoberfestradio

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Tom Callebaut opnieuw ideale opwarmer voor Wieze Oktoberfeesten

De naam Tom Callebaut (foto bovenaan) laat in de radiosector een zilveren bel rinkelen. Hij zorgt immers al vele jaren voor de complete realisatie van radiostudio’s (en meer). Van stroomkabel tot antenne, zowel op locatie als in een vaste studio. Een greep uit het klantenbestand: Radio Nostalgie (Vlaanderen), VRT, RTL, Qmusic, Joe, City-Music, TOPradio, Club FM, Radio Minerva, URGent-FM, Radio Kompas, Radio Land van Waas, Stadsradio Vlaanderen…

Luisteraars kennen hem dan weer van zijn wekelijkse uurtje – op vrijdagochtend – ‘Mit Musik ins Wochenende’ bij PROS en zij die van een feest(je) houden associëren Tom met… de Wieze Oktoberfeesten. In 2019 kreeg het legendarische feest voor het eerst twee volle weken ondersteuning van Oktoberfestradio. Toen te beluisteren via een evenementenfrequentie en uiteraard wereldwijd online. Het werd een succes.

‘Never change a winning theme. Kortom, in aanloop naar de Wieze Oktoberfeesten op 15 en 16 oktober aanstaande in de Oktoberhallen, keert ook het tijdelijke radiostation terug. Vanaf morgen 1 oktober is Oktoberfestradio elke dag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op Omroep Aalst (105.1 FM) en opnieuw wereldwijd via internet. Initiatiefnemer is… Tom Callebaut. Niet enkel gepassioneerd door radio, hij is ook een Oktoberfeester. Tot op heden al goed voor liefst dertien tripjes naar de Oktoberfeesten in München, tot tweemaal per jaar.

De Wieze Oktoberfeesten 2021 vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober in de Oktoberhallen in Wieze, met optredens van onder andere Yves Segers, Johan Veugelers, Eveline Cannoot, Luc Caals, DJ Franzke, Dendermonds Bierkwartet, Red Cross Pipe Band Hamme en Mayke Vanes. (TB)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx