RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Wie kraakt het slot van de Q-Escape Room? (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vanmorgen (maandag) stapten Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke binnen in de Q-Escape Room, waar ze zo snel mogelijk uit moeten ontsnappen. Dat doen ze door met elkaars hulp en die van Vlaanderen vijf ultrakorte muzikale fragmenten te raden en zo de code te kraken.

Naast de vier dj’s krijgen ook de Q-luisteraars een fragment dat ze moeten ontcijferen en waarmee een van hen tot 100.000 euro kan winnen. Al tikt elk uur 1.000 euro genadeloos weg. Pas als alle vijf fragmenten juist zijn, is de muzikale code gekraakt en wint die luisteraar het bedrag dat op dat moment op de teller staat.

Maarten, Dorothee, Vincent, Matthias en de Q-luisteraars kregen vanmorgen bij de start van de Q-Escape Room elk een ultrakort muzikaal fragment te horen, meteen hun muzikale code die ze moeten kraken. Aan de hand van puzzels, verhalen, raadsels én elkaars hulp moeten ze achterhalen om welke vijf hits en artiesten het gaat.

Dagelijks zijn er drie ontsnappingspogingen waarbij de vier Qmusic-dj’s hun ‘eigen’ nummer en artiest proberen te raden, maar ook telkens één luisteraar mag gissen naar de vijfde song. Tot de muzikale code is gekraakt, leven en werken de Qmusic-dj’s in de Q-Escape Room.

Samenwerken onderling en met de luisteraars is een must om te ontsnappen. Uiteindelijk is de winnende luisteraar ook de sleutel naar de vrijheid van het viertal. Vanuit de Q-Escape Room maken Maarten, Dorothee, Vincent en Matthias elke dag van 06.00 tot 22.00 live radio. Iedereen kan het avontuur 24 op 7 live volgen via Qmusic.be en in de Q-app. Iedereen kan meespelen met de Q-Escape Room door zich te registreren in de Q-app.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx