RadioVisie

  • .
    .
Heynen

‘Warmste Week’ lanceerde editie 5 van de ‘Warmathon’

De Warmste Week is al langer niet enkel meer het exclusieve domein van Studio Brussel, ook de andere ‘zenders’ van de VRT verlenen sinds enkele jaren steun. Zowel de college radiostations als de publieke televisie. In 2019 zorgt MNM voor de nodige hulp tijdens een nieuwe editie van de ‘Warmathon’, waarbij iedereen rondjes loopt voor het zelf gekozen goede doel. 

Dit jaar kan dit in Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven of Beringen. MNM gaat er live radio maken en online verslag uitbrengen. Vanochtend werd het startschot voor de inschrijvingen gegeven in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’, live vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. MNM-dj’s Wanne Synnave en Kawtar Ehlalouch liepen er rondjes op de atletiekpiste. Dat deden ze ook op de atletiekpiste van het Sportkot in Leuven, één van de andere vijf locaties van de ‘Warmathon’. 

Peter Van de Veire had daarbij Kawtar en Wanne, en bij uitbreiding het hele MNM-team, uitgedaagd om ook de afstand tussen beide pistes in Brussel en Leuven al lopend af te leggen. De ‘Warmathon’ van ‘De Warmste Week’ is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december, elke dag in een andere stad. Inschrijven kan via dewarmsteweek.be.

Deelnemen kost 15,00 euro. Hiermee steunt men het zelfgekozen goede doel. Het is ook mogelijk om het bedrag van de inschrijving te verhogen om extra financieel te steunen.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx