RadioVisie

  • .
    .

Waregem1 was even Radio Warmegem

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Waregem1 kijkt terug op twee warme radiodagen: samen met de stad Waregem was er een live- uitzending vanop de markt. Waregemnaren brachten hun verhaal, en luisteraars konden via de website van de stad ook een plaat met hun verhaal aanvragen.

Waregem werd twee weken lang omgedoopt tot Warmegem, met een selfiewandeling, hartjesspeurtocht en cultuur tot in het zwembad toe: allemaal activiteiten in het kader van warme liefde en vriendschap. 

Vrijdag 11 en zaterdag 12 februari kwam daar nog een lange radio- uitzending bij: Waregem1 werd twee dagen ‘Radio Warmegem’. De mobiele studio van het lokale radiostation stond aan de kerk, de zender kreeg geregeld gasten over de vloer en mensen kwamen ook spontaan even binnenkijken. 

“We hebben twee dagen lang acht uur live radio gemaakt, en de respons was enorm. Opvallend meer mensen luisterden ook via stream, blijkt uit onze cijfers”, zegt voorzitter Ludo Daelman.“ Hoofdredacteur Jeroen Vercruysse vult aan: “Dit heeft ons imago als radiozender van en voor Waregem en de brede regio nog maar eens benadrukt. Niet alleen voor het nieuws uit Waregem en Deerlijk, maar ook voor mooie verhalen zit je goed bij ons. We werken ondertussen aan twee reportagereeksen die we straks gaan uitzenden, maar die we ook op andere kanalen zullen aanbieden.” 

Mobiele studio 

De uitzendingen gebeurden met de mobiele radiostudio van Waregem1. ”We gebruiken die ook voor live-uitzendingen bij onze andere bevriende zenders, Vlaamse Ardennen1 en Radio Media,” zegt Ludo Daelman. “Daarmee komen we graag naar buiten tot bij onze luisteraars. Radiozenders die ook op locatie willen uitzenden, en willen uitpakken met een professionele mobiele studio, helpen we graag uit de nood met onze mobiele studio.” 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Marc
13 februari 2022 - 19:27 19:27

Ik ben vandaag in Reningelst dorp geweest. Dat is daar blijkbaar een komdal, gericht naar oost – noord-oost. Je kunt er zowel 107.7 Waregem nemen, als Tequila 106.2. Voila, ben je van Waregem, of Deinze, en zoek je een hoekje om je te verbergen, ga dan in Reningelst wonen!

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx