RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Wallonië: NRJ strikt ex-Miss België Julie Taton

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

In Wallonië start de N-Group – Nostalgie, NRJ, Chérie en Nostalgie + – het nieuwe schooljaar met veel vaste waarden en enkele nieuwe gezichten. Al maken ze er bij de radiogroep geen geheim van dat corona ook bij hen sporen nalaat.

“In de eerste helft van 2020 verloor N-Group 22 procent van zijn omzet”, zegt CEO Marc Vossen. “Maar dankzij een gezond beheer en een gezonde cashflow hebben we, in tegenstelling tot onze concurrenten die profiteren van financiële steun van de Federatie Wallonië-Brussel, de werkgelegenheid behouden, nieuwe krachten aangetrokken en ons momentum behouden.”

Een van de nieuwkomers is Julie Taton, zij mag de NRJ-luisteraars wakker schudden in de “Wake Up Show”, naast Shalimar, JerM en Tanguy. U herinnert haar vast nog als Miss België 2003. Daarna presenteerde ze tv-programma’s voor RTL en TMC.

“Toen NRJ contact met me opnam, leek het me vanzelfsprekend. Werken in een team is iets waar ik vooral van hou. Ik wilde echt weer radio doen, de magie van de vroege ochtenden herontdekken, de heel bijzondere sfeer en de nabijheid tot het publiek. Ik heb dit allemaal heel erg gemist “, aldus de ex-Miss België, die eind dit jaar trouwens haar tweede kindje verwacht.

Het NRJ-team verwelkomt ook drie andere nieuwe rekruten: Mike, Jadoul en Yanik Farkas. Zij krijgen elk een plekje in het weekend.

Bij Nostalgie krijgt Julien Sturbois, die deze zomer al debuteerde, van maandag tot vrijdag het blok van 16.00 tot 19.00 uur. Sara Rodriguez is te horen op zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur en op zondag van 16.00 tot 20.00 uur.

Nieuw bij Chérie is “Chérie Zacoustic”, waarbij elke dag om 17.20 uur akoestische sessies worden aangeboden die in de eigen studio’s worden opgenomen. In “Chéris la vie” krijg je elke ochtend culturele, muzikale en andere “tips die je niet mag missen”.

Nostalgie +, het DAB+ station dat binnenkort zijn eerste verjaardag viert, wordt verder ontwikkeld met een muzikale programmering die voor meer dan 90 procent bestaat uit de titels die zijn uitgebracht in de periode 1955-1979.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx