RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

VTM en Qmusic slaan handen: ‘Blijf in uw kot!’

Dagelijks live bij VTM en VTM GO

VTM en Qmusic slaan de handen in elkaar en brengen vanaf vandaag, maandag 16 maart, het live-programma ‘Blijf in uw kot!’. Dat maakte Qmusic-dj Vincent Fierens vanmorgen samen met Jens Dendoncker bekend in de Q-ochtendshow. Onder het motto ‘Blijf in uw kot, en laat van je horen’ zal het programma van 09:00 tot 12:00 uur live-televisie brengen op corona-wijze: vanuit ‘een kot’, met onbemande camera’s, maar in connectie met heel veel mensen thuis. 

Iedere dag zullen een VTM-schermgezicht en een Qmusic-dj – op veilige afstand van elkaar – afwisselen om het programma te presenteren. Jens Dendoncker en Vincent Fierens starten er vandaag als eersten mee en scharen zich, net als alle andere mediamerken van DPG Media, achter #samentegencorona.

Dirk Lodewyckx (algemeen directeur tv, streaming en radio): “We voelen met al onze merken hoe hard dit leeft bij de mensen. Van de tienduizenden vragen die worden ingestuurd bij HLN.be tot bezorgde luisteraars bij onze radiozenders en de grote respons op de oproep van Frances Lefebure, het is echt #samentegencorona.”

Robin Vissenaekens (programmadirecteur radio): “Ook bij Qmusic voelen we de nood om te helpen. Zoals op radio, gaan we nu ook op tv met mensen praten. We gaan elke voormiddag samen met heel wat huiskamers verhalen delen, vragen beantwoorden of groetjes overbrengen. We houden heel ons Q-team stand-by om te helpen en mensen met elkaar te verbinden.”

Maarten Janssen (channel manager VTM): “Dit is een ongeziene situatie voor iedereen, dus als massamedium hebben wij nu een rol te spelen. Informeren met VTM NIEUWS, maar ook in deze bijzondere omstandigheden zorgen voor genoeg sociaal contact en verbinding. We roepen iedereen op: blijf in uw kot en laat van je horen. Het wordt improviseren en een stevige portie rock & roll, want dit was niet gepland. Maar dat geldt net zo goed voor iedereen die nu onverwacht thuis is, dus we maken er samen het beste van.”

Iedereen die ideeën heeft om de medemens te helpen, kan die delen op sociale media met de hashtag #samentegencorona. Het live-programma kan worden gevolgd tussen 09:00 en 12:00 uur via VTM of het gratis online videoplatform VTM GO. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx