RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

VS: iHeart Media rolt ‘Way Up with Angela Yee’ uit (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

iHeart Media, de grootste aanbieder van commerciële radio in de Verenigde Staten, heeft een nieuwe stap gezet in meer netwerkprogramma’s op haar urban radiostations. Sinds vorige week is Angela Yee op een dertigtal zenders te horen. Het nieuwe programma werd in augustus 2022 al groots aangekondigd. Toen omdat Yee na twaalf jaar opstapte bij de populaire ochtendshow ‘The Breakfast Club’. Een programma dat via ruim honderd stations te horen is.

Nadat het nieuwe programma ‘Way Up with Angela Yee’ op 31 januari jongstleden debuteerde tussen 10:00 en 14:00 uur op Power 105.1 (WWPR) in New York City, is de show nu ook te horen bij 107.5 WGCI in Chicago, Power 99 (WUSL) in Philadelphia, 105.3 The Beat (WRDG) in Atlanta, 97.9 WJLB in Detroit en 103 Jamz (WOWI) in Norfolk. Yee vervangt Yee lokale deejays of voicetracks.

Ook bij andere stations rolt iHeart Media op grote schaal netwerkprogramma’s uit. Zo zijn op vele hit- en popzenders de programma’s van onder andere Elvis Duran en Ryan Seacrest te beluisteren. Begin vorig jaar volgden ook de classic hits zenders, waar op een dertigtal stations voormalig MTV-VJ Martha Quin tijdens de middag aan het werk is. (RadioWereld.nl)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx