RadioVisie

  • .
    .
Heynen

VS: Cousin Brucie keert terug naar 77WABC

De iconische Amerikaanse radiodeejay Cousin Brucie (Bruce Morrow) keert op zijn 84ste terug naar 77WABC, het New-Yorkse AM-station waar hij van 1961 tot 1974 uitgroeide tot een legende. Twee weken geleden brachten we het bericht dat Cousin Brucie na 15 jaar onverwacht een streep had getrokken onder zijn shows bij de satellietradio SiriusXM.

Nu is bekend dat hij vanaf 5 september terugkeert naar zijn roots als gastheer van ‘Cousin Brucie’s Saturday Night Rock & Roll Party‘ op 77WABC in New York. De show zal ook te horen zijn op zusterstation WLIR-FM 107.1 in Hampton Bays, New York.

Beide stations worden beheerd door John Catsimatidis’ bedrijf Red Apple Media en die John blijkt al jaren een diehard fan. John en Bruce waren al een hele tijd in gesprek. 77WABC mag dan intussen al jaren een all-talkradio zijn, maar op zaterdagavond zal er vanaf volgende maand dus opnieuw muziek klinken.

Cousin Brucie zegt in een interview met het Amerikaanse magazine Variety dat hij volledige muzikale vrijheid krijgt en dat hij deze terugkeer als een mooi orgelpunt ziet aan zijn intussen al ruim 60-jarige radiocarrière. Bovendien is hij blij om terug te keren naar de ‘gratis’ radio, zodat hij opnieuw de luisteraars kan bereiken die geen abonnee waren bij SiriusXM. Hij is alvast van plan nog jaren door te gaan. Leuk is dat de show ook beschikbaar zal komen via streamingplatforms en slimme luidsprekers.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx