RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

VRT-radio heeft de reiskoorts te pakken

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het Laatste Nieuws laat vandaag zijn licht schijnen over het ‘Reisbureau Reyerslaan’. Het valt immers op dat de VRT steeds vaker vakantieformules aanbiedt in het gezelschap van schermgezichten en radiostemmen. Maar behoort dat wel tot de kerntaak van de VRT, vraagt de krant zich af?

Volgens de VRT is er echter geen vuiltje aan de lucht en laat de beheersovereenkomst dit helemaal toe. “Deze initiatieven moeten ook altijd de beleving rond onze merken en netten versterken”, aldus de omroep, die verwacht dat het aanbod van de VRT-reizen in de toekomst wellicht zelfs nog zal toenemen. De reispakketten worden overigens steeds aangeboden door professionele reisbureaus, de VRT zorgt enkel voor het randgebeuren. En de promotie, uiteraard.

De reizen concentreren zich niet enkel tot tv-producten als ‘Thuis’ of het multimediale ‘Sporza’, ook voor de VRT-radionetten vormen die reisformules steeds vaker een (leuke) manier om aan public relation te doen én er tegelijk een procentje aan te verdienen.

We pikten voor u het radio-aanbod uit de VRT-vakanties van 2020:

  • Studio Brussel Snowcase in Les Deux Alpes met optredens van onder anderen Compact Disk Dummies, Black Box Revelation en Sven De Leijer (28/03-04/04 vanaf 369 euro per persoon)
  • Radio 1-cruise in Rusland met Koen Fillet en Jan Balliauw, of Jan Hautekiet en Marijn Trio (17/07-28/07 en 19/08-30/08, vanaf 2.950 euro per persoon (volpension))
  • Klara-cruise op de Donau met Chantal Pattyn, Katelijne Boon, Mark Janssens en privéconcerten (17/10-24/10 en 24/10-31/10, vanaf 2.410 euro per persoon (volpension)
  • Radio 2-cruise naar de Emiraten met Vlaamse artiesten en Radio 2-stemmen (6/11-14/11, vanaf 1.590 euro per persoon (volpension))

TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx