RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

VRT, DPG Media en SBS solidair met slachtoffers watersnood

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

VRT, DPG Media en SBS zetten hun schouders onder de solidariteitscampagne van het Rode Kruis voor de slachtoffers van de watersnood in ons land. In een spot van dertig seconden roepen de mediabedrijven op om te storten voor het Rode Kruis. De spot zal te horen en te zien zijn op radio en televisie.

De ongeziene watersnood van de voorbije dagen houdt lelijk thuis in ons land hard. De ramp laat de mensen in de getroffen gebieden verweesd en soms zelfs dakloos achter. Het Rode Kruis is druk in de weer in de regio en brengt in kaart welke hulpacties nog nodig zijn.

Denk maar aan opvang van mensen die voor korte of langere tijd niet meer in hun huis kunnen, psychologische bijstand of het aanleveren van drinkbaar water. Met deze campagnespot roepen VRT, DPG Media en SBS hun kijkers en luisteraars op tot solidariteit. Steunen kan via BE70 0000 0000 2525.

De spot is sedert vrijdagavond 16 juli te zien en te horen zijn bij Eén en Canvas (VRT), VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4 en VTM GOLD (DPG Media), Play 4, Play 5, Play 6 en Play 7 (SBS) en te horen bij Radio 1, Radio 2, Klara, MNM en Studio Brussel (VRT), Qmusic, Joe en Willy (DPG Media) en NRJ (SBS).

Daarnaast verklaarden de radiozenders van de VRRO, een groepering van een vijftigtal Vlaamse lokale radio’s, zich bereid om de spot eveneens in hun programmering op te nemen.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Geert
Geert
18 juli 2021 - 14:10 14:10

Zijn de andere Vlaamse stations dan niet solidair misschien.?

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx