RadioVisie

  • .
    .

VRRO: ‘Denk lokaal’, nu ook met beeld!

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Enkele dagen geleden, meer bepaald in Blad 468 van 12 april jongstleden, las je over het idee van enkele radiozenders van de Vereniging Regionale Radio Omroepen (VRRO) om een ‘Denk Lokaal’-spotje te produceren. Zo gebeurde, LDG zette er gratis z’n schouders onder. Het eindresultaat plaatsten we als download op RadioVisie. Heel wat radiozenders pikten het op.

Inmiddels kreeg het idee een verlengstuk in de vorm van een kort filmpje bedoeld voor de sociale media, dit onder de noemer: #lokaleradiotegencorona. De radiozenders die willen meedoen, worden gevraagd om een korte video-opname te maken van een presentator in actie en in te sturen.

Horizontaal gefilmd (met smartphone), in een zo hoog mogelijke kwaliteit en opgenomen in een home- of radiostudio. Het filmpje moet maar enkele seconden duren. Geluid is niet van tel, want de audio zal erop gemonteerd worden. Ook het logo van het radiostation moet in hoge kwaliteit meegestuurd worden.

De lokale radiozenders die mee willen doen en daarmee tonen dat ze samen sterk staan, mogen hun filmpje met WeTransfer doorsturen naar info@parkfm.be, voor donderdag 23 april om 12:00 uur. De beelden worden meteen gemonteerd zodat het donderdagavond reeds op de sociale media gedeeld kan worden.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx