RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

VRM: Tijdelijke zendvergunning mogelijk trager

Evenementenlicenties voor FM zijn populair en ze worden zonder al teveel omhaal toegestaan door de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM). De toezichthouder laat nu weten dat geïnteresseerden best rekening houden met een mogelijk langere wachttijd omwille van de coronacrisis. Er wordt maximaal ingezet op telewerken en heel wat medewerkers zijn van thuis uit actief. 

Om de dienstverlening zo vlot als mogelijk te laten verlopen, wordt gevraagd om minstens tot en met 8 juni 2020 de communicatie zo veel als mogelijk via mail te laten verlopen op dit adres vrm@vlaanderen.be. De VRM kan naar aanleiding van evenementen en voor experimenten in het teken van het uittesten van nieuwe technologieën de toekenning van tijdelijke zendvergunningen, voor de duur van het evenement, verder toekennen.

Maar aangezien het onderzoek van de ingediende dossiers tijdrovend is, is het wenselijk om de aanvraag maximaal twaalf en minimaal negen weken voor de aanvang van het initiatief in te dienen. Alle details over het aanvragen van een tijdelijke zendvergunning voor FM, vindt u hier


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx