RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Voorintekening op het Radio Mi Amigo boek

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Ferry Eden (foto bovenaan), oud dj van Radio Mi Amigo, werkt al een tijd aan een boek over deze iconische Vlaams/Nederlandse zeezender. Maar er is meer…  Het wordt een groot en dik werk met heel veel illustraties dat ook alles wat eraan vooraf ging in kaart zal brengen: van het Vlaamse Radio Atlantis al over de Nederlandse en Britse tot de Scandinavische offshore radio.

De MV Mi Amigo bijvoorbeeld maakte vrijwel de hele periode van 1958 tot 1980 mee. Ook de bizarre geschiedenis van het zendschip Magdalena komt in een hoofdstuk aan bod. Als je het boek uitleest begrijp je hoe de geschiedenis zicht ontrolde en hoe bepaalde zaken (al dan niet logisch) elkaar opvolgenden. Voor heel wat verhalen die op waarheid berusten, heb je geen fictie meer nodig! Ook de illustraties vertellen hun verhaal en brengen in beeld wat er zoal op zee gebeurde, toen popmuziek nog alleen daarvandaan kwam.

Je kunt nu voor 35,00 euro hier intekenen op dit boek, dat je in september ontvangt, desgewenst genummerd en gesigneerd. Na intekenen krijg je een bevestiging waarop de bankgegevens voor de overboeking staan. Let op, deze wordt automatisch gegenereerd en kan dus als ‘spam’ in je ‘postvak ongewenst’ belanden. De voorinschrijving sluit in de loop van augustus. Nadien wordt het boek verkocht voor 39,25 euro in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Frankrijk.

User: mac6@coersenroest.nl Preflight: true PDFsetting: Coated-HR Warnings: 0 Errors: 0

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

2 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Peter Vanhulle
20 juni 2019 - 11:10 11:10

De link naar voorintekenen werkt niet op m’n smartphone…

Rudy De Saedeleir
Beheerder
20 juni 2019 - 11:29 11:29
Antwoord aan  Peter Vanhulle

De link is correct, het is hun website die momenteel problemen heeft.

Don`t copy text!
2
0
Deel hier gerust uw gedachtenx