RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Vlaamse radiostations steunen Oekraïne

Alle (Europese) radiostations draaien Give Peace a Chance van John Lennon

VRT, DPG Media en SBS zetten hun schouders onder de steunactie van Consortium 12-12 voor Oekraïne. Televisie- en radiostations zullen vanaf deze ochtend – donderdag 3 maart – een spot van dertig seconden uitzenden. Daarmee roepen deze mediabedrijven op om een bijdrage te storten voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Er is oorlog in Europa en dat laat de kijkers, luisteraars en lezers van VRT, DPG Media en SBS duidelijk niet koud. Mensen willen vluchtelingen opvangen, zamelen spullen in, betuigen hun steun op sociale media. Vanaf nu kan iedereen ook financieel steunen via Consortium 12-12. De zeven hulporganisaties die er verenigd zijn zullen de middelen inzetten waar ze het hardst nodig zijn. Steunen kan via BE 19 0000 0000 1212. 

Daar blijft het niet bij. Morgen, vrijdag 4 maart om 08:45 uur zullen alle radiostations van VRT, DPG Media, SBS en ook veel lokale radio’s Give Peace a Chance van John Lennon draaien. Ze sluiten zich hiermee aan bij een grote Europese actie, collega-zenders over heel het oude continent laten dan dit nummer horen als een oproep voor vrede.

De tv-spot is vanaf deze ochtend te zien bij Eén en Canvas (VRT), VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD en HLN.BE (DPG Media), Play 4, Play 5, Play 6 en Play 7 (SBS) en te horen bij Radio 1, Radio 2, Klara, MNM en Studio Brussel (VRT), Qmusic, Joe en Willy (DPG Media), NRJ (SBS), Nostalgie. De opname zal ook aangeboden worden aan regionale radio- en televisiezenders. (KI)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
PVM
PVM
3 maart 2022 - 07:49 07:49

Heel mooi initiatief. Maar ik denk persoonlijk dat de plaat “Peace” van Peter toch een betere keuze was. Maar iedereen zijn eigen mening natuurlijk.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx