RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Vlaamse Ardennen1 maakt Bommels-Radio (audio & video)

Corona bezorgt vele organisaties kopzorgen. Met duizenden naar een stoet gaan kijken, zich verkleden, samen dansen en op café gaan, het zit er dit jaar dus niet in. Hoe evenementen die al jaar en dag een traditie zijn, maar niet normaal kunnen doorgaan door Covid-19, toch in de kijker zetten? Wel daar kan regionale radio bij helpen.

De Bommels in Ronse zochten dus een manier om in januari 2021 De Bommels naar de Ronsenaars te brengen. VlaamseArdennen1, de regio radio voor Zuid Oost Vlaanderen dacht mee, ging met de Raad der Bommels en de Stad Ronse rond de tafel zitten, en samen kwamen ze tot een unieke oplossing.

Met een eigen Bommels Radio op 92.5 FM om de Bommelssfeer tot bij de inwoners te brengen, met een live uitzending op zaterdag 9 januari, met optredens vanuit De Bommelsstudio, zodat iedereen thuis kan meegenieten, niet enkel via FM maar ook via video livestream. Er zullen interviews, optredens van artiesten zijn, maar volledig coronaproof.

Die avond rijden de Koning en Koningin ook door Ronse in hun praalwagen, via de radio en videostream kunnen mensen volgen en in hun bubbel feestvieren als hij voorbijrijdt. Met andere woorden als De Ronsenaars niet naar de Bommels kunnen, komen de Bommels naar de Ronsenaars.

° Bommels Radio 92.5 FM powered by VlaamseArdennen1 (106.3/105) is er van 5 to en met 11 januari 2021.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx