RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

VivaCité opnieuw regionaal vanaf 11 mei

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Met de versoepeling van de opgelegde maatregelen in de strijd tegen het coronavirus brengt Vivacité alles in gereedheid om vanaf 11 mei de normale programmering te hervatten. Terug dus naar de deels streekgebonden bijdragen.

Door het uitbreken van de epidemie en de beperkte mogelijkheden om zich te verplaatsen, was het netwerk van de RTBF immers sedert medio maart verplicht om alle regionale journaals te bundelen. Presentator Oliver Colle slaagde er echter in om de informatiestroom, samen met Geoffrey Fabre, Fabien Magri, Nadège Wuestenberhgs, Serge Otthiers en vele anderen tot één stevig ochtendblok te kneden. Het was nochtans niet altijd eenvoudig om alle vragen gedetailleerd te beantwoorden.

Door de actuele gang van zaken en de recente beslissing van de nationale veiligheidsraad om de teugels langzaam te vieren,  kan men geleidelijk naar de normale gang van zaken terug keren. Elke werkdag begint vanaf aanstaande maandag tussen 06:00 en 08:00 uur met een verhelderende en een brede kijk op het nieuws en de sportactualiteit in de Waalse provincies. Brussel, Namen, Luxemburg, Luik en Henegouwen krijgen dus hun vertrouwde magazines en de nodige duiding terug.

Na Cyril, Adrien De Vevyver en Fanny Jandrain met het dagelijks ook op televisie te volgen consumentenmagazine ‘On n’est pas des pigeons’  brengt ‘Vivre Ici’ tussen 14:00 en 16:00 uur een laatste ontkoppeling. Michel Vincent in Luik, Philippe Jaumiaux in Henegouwen, Olivier Gilain vanuit de hoofdstad en Terry Lemmens voor het gebied tussen Namen en Luxemburg, vatten dan de voornaamste plaatselijke gebeurtenissen samen. (FVM)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx