RadioVisie

  • .
    .

Vintage TM jingles nu ook op ‘video’ (beeld & geluid)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Jinglebedrijf TM Studios in Dallas – dat twee jaar geleden nieuwe eigenaren kreeg – weet als geen ander dat het promoten van hun producties anno 2022 ook met beeld moet en niet enkel meer met geluid. Een jaar geleden maakten ze daarom de TM STUDIOS Jingles Demo, een video die jingles en beelden combineert.

Die demo liet vooral actuele pakketten horen, met aan het einde minder dan een handvol oudere jingles. Recent heeft TM echter ook van één van de oudere pakketten een video geproduceerd. Madison Avenue, dat tijdens de jaren 80 van de vorige eeuw werd gemaakt onder de vlag van Century 21 voor FM 105 WNSR (vroeger Mix 105, nu WWPR) in New York.

De jingles zijn, net als in veel andere oudere pakketten, niet alleen (al eerder) gedigitaliseerd en geremastered, maar ook opnieuw ingezongen met hedendaagse koortjes. Naast Madison Avenue gaat het dan om PLJ-The jingles, Southern California’s KIIS, Steamroller en We play the hits. Kijk én luister naar het videovoorbeeld van Madison Avenue onderaan.

Het toeval wil dat de Europese vertegenwoordiger van TM Studios, PORS Impact Creative in Geldrop, net vorige week Madison Avenue opnieuw heeft ingezongen. De klant (95.4 Easy Radio in Amersfoort) kreeg alle vijftien cuts uit het pakket in drie versies: full version, ramp en shotgun, ingezongen met een zes leden tellend koor, inclusief de basstem van good-old Pim Roos. En dan klinken ze ouderwets lekker… Hier luisteren. (Jingleweb)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx