RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Vincent Fierens (Qmusic) slachtoffer van overval

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Net of de goden het gemunt hebben op de dj’s van Qmusic. Sam De Bruyn die in juli 2018 slachtoffer werd van creditcardfraude. Marie Monballiu die in maart 2019 zelf een langere tijd een stap opzij moest zetten omdat ‘het niet meer lukte’, en zaterdag jongstleden Vincent Fierens, die hardhandig aangepakt werd door drie jongeren in Brussel.

In de nacht van 8 op 9 februari werd Fierens, naast radiomaker ook stadionomroeper van FC Antwerp, in het gezelschap van zijn broer en een vriend overvallen op de Kunstberg. “Drie jonge gasten vroegen onze gsm’s en portefeuilles. Toen we weigerden ontstond er een gevecht dat hooguit 45 seconden heeft geduurd.”

De broertjes waren naar het concert van Liam Gallagher gegaan in Vorst Nationaal, om daarna nog even bij Plein Publiek hun uitstap af te ronden. “Op de terugweg werden wij bovenaan de trappen van de Kunstberg opgewacht door drie jongeren van zo’n achttien jaar”, meldt Fierens via Twitter.

“Ze hadden het gemunt op onze telefoons en portefeuille, maar die wilden we uiteraard niet afstaan. We stapten weg, en voor we het wisten kregen we klappen in ons gezicht. Gevolg van de incidenten: vertrouwen in de mensheid kwijt, beetje vlees en bloed verloren maar gsm en portefeuille met succes kunnen verdedigen.”

Vincent Fierens deelde op 31 januari RIA’S uit en verbrak in juni 2019 het wereldrecord van de ‘Langste Connemara‘; zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk met een witte zakdoek laten zwaaien.

° Vincent Fierens is (samen met Joren Carels) elke werkdag te horen bij Qmusic tussen 20:00 en 22:00 uur tijdens ‘Radio Liberation Front’.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx