RadioVisie

  • .
    .

VIER strikt Peter Van de Veire als… showmaster

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

‘Schoon tv-volk’ dat het bij de radio probeert, daar zijn genoeg voorbeelden van. Vaak gedaan en even vaak met wisselend succes.De omgekeerde beweging komt minder vaak voor. De camera houdt nu eenmaal niet van iedereen met een goede stem en de juiste taalvaardigheden. Iemand die wel van beide walletjes kan eten, is Peter Van de Veire. Die nu – verrassend – voor VIER televisie gaat maken.

MNM-dj en vorig jaar nog ‘Slimste Mens Ter Wereld’ bij VIER gaat er ’The Battle’ presenteren. Al kan de naam van deze studioshow nog veranderen, het gaat om een voorlopige werktitel. In het programma gaan Gert Verhulst en James Cooke tal van fysieke en geestelijke uitdagingen aan. Van de Veire moet alles van begin tot einde in goede banen leiden en ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt tijdens het uitvoeren van de moeilijke opdrachten.

In de show – mét live publiek – wordt het Late Night-duo volledig uit z’n comfortzone gehaald door aparte uitdagingen die hen worden aangereikt door bekende Vlamingen en bekende Nederlanders. Van acrobatische stunts met een trapeze op extreme hoogtes tot next level hersentraining. Ze gaan de strijd aan met hun Nederlandse collega’s, met de uitdaging en vooral met zichzelf. 

Peter Van de Veire: “Ik ben enorm enthousiast. Een grote avondvullende show presenteren bij VIER met twee ‘sjarels’ als Gert en James zal zeker een uitdaging zijn, maar we hebben wel al één ding gemeen: er is bij iedereen een hoek af. Ik moet objectief zijn, maar ik zal hen toch zo neutraal mogelijk proberen aan te moedigen. En indien nodig zal ik mijn schouders aanbieden om hen te troosten na een pijnlijke val.”

Peter is gepokt en gemazeld in de Vlaamse radiowereld. Dat hoeven we alvast niet meer uit te leggen. Ook op gebied van televisie heeft hij al veel waters doorzwommen: hij begon op Ketnet met de voorloper van Karrewiet en presenteerde daarna tal van grote (live)shows op één zoals de MIA’s, Peter Live, Vrienden Van de Veire, Sing That Song, Eurosong, Pop up Live, MV Van Het Jaar en Steracteur Sterartiest.

Wanneer het programma – een co-productie met RTL – zal worden uitgezonden is nog niet gekend, de opnames starten in augustus. (TB)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx