RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
Heynen

Vicky & Bart gaan trouwen bij Radio Tequila

2021, lijkt het ‘Jaar de lokale radio’ te worden Zowat dagelijks krijgen we berichten allerhande van initiatieven die tot meerdere eer en glorie van de lokaliteit ontplooid worden. Lokale radio die z’n zoveelste adem vindt? Zopas waren er nog de bijzonder gesmaakte initiatieven van radio m FM en Radio GRK. Vandaag is er alweer het bericht dat Radio Meteor een gloednieuwe studio in gebruik nam, terwijl ook Radio Tequila zich niet onbetuigd laat.

Zaterdag 27 februari zendt de lokale voor Deinze en Aalter immers live een… huwelijk uit. Onder leiding van de ceremoniemeesters Henny Naessens en Marc, twee vaste stemmen op Tequila, komt het bruidspaar officieel de uitzending binnen en start de huwelijksspecial. Na een verwelkoming door bruid en bruidegom nemen zij alle gasten mee in hun liefdesverhaal, doorspekt met zorgvuldig gekozen muziek. Vanzelfsprekend laten ook de gasten zich horen op de radio met felicitaties voor de pasgehuwden en verzoeknummertjes voor het koppel.

° Lees verder onder de foto

De familie en de vrienden kunnen vanaf 19:00 uur tot middernacht luisteren naar Tequila en om op die manier het huwelijksfeest toch van dichtbij meemaken. Ook de sociale media (Whatsapp, Facebook…) zullen gebruikt worden om foto’s en filmpjes te delen tussen de genodigden en het huwelijkspaar.

Vicky en Bart keken uit naar hun huwelijk, maar corona gooide roet in het eten. Geen groot feest dus. Ze kwamen op het idee om hun feest te organiseren via de radio. En zo draaien zij de vervelende maatregelen in hun voordeel, want dit soort huwelijksfeest is uniek. De familie en de vrienden worden niet enkel getrakteerd op de live-uitzending, maar krijgen er een maaltijd aan de deur geleverd, bovenop. Ook via de Tequila-Facebookpagina kan de uitzending gevolgd worden. 

° Radio Tequila, in de regio Deinze op 106.2 FM en in de regio Aalter 107.8 FM. Online luisteren kan via Radio Tequila.be


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx