RadioVisie

  • .
    .

“Veel zotte dingen gedaan bij Qmusic, maar dit nog nooit!”

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Tom De Cock gooit luisteraars uit een vliegtuig

Tom De Cock probeert vandaag – donderdag 2 juni – drie Q-luisteraars de adrenalinekick van hun leven te bezorgen. In zijn programma ‘Club De Cock’  (22:00 uur – middernacht) geeft hij een vlucht met een straaljager weg. Maar om te winnen moeten de drie finalisten eerst een stunt uithalen. 

Het finalespel wordt gespeeld in… een vliegtuig. Wie fout antwoordt op een quizvraag wordt letterlijk uit het spel en uit het vliegtuig gegooid. De drie kandidaten spelen wellicht de spannendste quiz van hun leven, maar ontdekken pas vlak voor de take off welke opdracht ze krijgen. Ze weten enkel dat ze een tweede… onderbroek moeten meenemen. Just in case.

Tom De Cock: “Er zijn de voorbije twintig jaar al veel zotte dingen gedaan bij Qmusic, maar dit nog nooit. De Skydive Quiz is simpel: zolang je goed antwoordt, blijf je zitten. Als je fout antwoordt, gooi ik je uit het vliegtuig. Soms heb ik echt een heel mooie job. En voor je het vraagt: ja, ik heb zelf ook een propere onderbroek bij, want naar het schijnt ligt er voor mezelf ook een parachute klaar (lacht)!” 

De drie finalisten 

  • Stéphanie is een 24-jarige doctoraatsstudente in de chemie uit Gent. Ze leerde de soundtrack van Top Gun uit haar hoofd, omdat ze vermoedde dat het de opdracht zou zijn.
  • De 24-jarige Matthias uit Kalmthout werkt in de verzekeringssector en is schadebeheerder. Altijd handig wanneer je uit een vliegtuig gegooid wordt natuurlijk. Hij heeft wel wat last van hoogtevrees…
  • Skydiven staat op de bucketlist van David, een 30-jarige HR-manager uit Zottegem. Komt dat even goed uit. 

Slotvraag: Durft Tom De Cock zelf de sprong te wagen? 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx