RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Van MNM naar NRJ Vlaanderen

Spotters. We zien ze niet vaak, maar ze zijn er wel. Zij die met de camera in de aanslag eindeloos geduldig wachten tot die ene vogel, die rare stoomtrein of het grootste vrachtvliegtuig ter wereld voorbij komt, rijdt of landt. DJ-spotters zie je nog minder vaak. Maar ook zij bestaan. Ook zij hebben af en toe het geluk aan hun zijde.

Vooral in de omgeving van het Mediahuis aan de Antwerpse Katwilgweg (Linkeroever) is het geluk de laatste weken steeds vaker aan hun kant. Sinds NRJ Vlaanderen er neerstreek is het een komen en gaan van presentatoren. Onlangs nog passeerde Elias Smekens er. Hij kwam van de Medialaan in Vilvoorde, werkte er eerder voor Qmusic. De zwarte panter overtuigde hem om te kiezen voor een nieuwe richting. Over richtingen gesproken, Kim Muylaert kwam dan weer uit de richting Brusselse Reyerslaan aangefietst om haar contract met NRJ te ondertekenen. Dat bij Studio Brussel zegde ze op.

En nu is alweer Michaël Joossens gespot toen hij zijn eerste stappen zette in richting vernieuwde Mediahuis. Hij verlaat op zijn beurt jongerenzender MNM. De man was het afgelopen radioseizoen de stem van de MNM50 en presenteerde MNM Late Night, daarnaast was hij ook vervanger. Joossens maakte daarvoor onder andere radio op Antwerpen FM. Via de MNM talentendagen kwam hij bij de publieke omroep terecht.

Talentendagen, is dat niet iets wat NRJ Vlaanderen zelf ook organiseerde, onlangs? Als het huidige tempo waarmee schoon radiovolk bij de concurrenten wordt weggehaald, aanhoudt, dan wordt de kans dat uit hun eigen zoektocht ook nog mensen worden gerecruteerd, steeds kleiner. Maar leuk was het wel die dag in Antwerpen. Vooral omwille van de persaandacht voor de zwarte panter. Qua marketing zijn ze daar echt wel bij de pinken… Intussen blijft onze dj-spotter ter plaatse. Op naar de volgende transfer.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

4 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
ar
ar
6 juli 2018 - 00:17 00:17

Beste Peter, dit heeft niks te maken met respect voor welke zender ook. Maar als je werkzaam bent voor MnM met 100% dekking in Vlaanderen, lijkt het mij toch een vreemde beslissing om over te stappen naar een totaal, eigenlijk onrealistisch, nieuw project waarvan je vooraf weet dat je nauwelijks 55% dekking in Vlaanderen hebt.

Erwin
4 juli 2018 - 14:34 14:34

NRJ? Het zal weer lekker op z’n VRT’s gaan klinken vrees ik.

peter
peter
4 juli 2018 - 21:45 21:45
Antwoord aan  Erwin

was jij zo goed dan bezig in de tijd?iedereen doet zijn of haar best dus respect voor elke radiozender

Frank
Frank
3 juli 2018 - 16:31 16:31

Ik ken Michael goed want is eigenlijk een beetje familie. Een jongen met een ongelooflijk radiogevoel. Ben wel bang dat hij in deze de verkeerde beslissing genomen heeft.

Don`t copy text!
4
0
Deel hier gerust uw gedachtenx