RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Van Inkel oefent bij NPO Radio 2

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het nieuws dat Giel Beelen en Jeroen van Inkel (foto bovenaan) naar de Nederlandse marktleider NPO Radio 2 gingen, zorgde inmiddels voor heel wat uiteenlopende reacties. Omdat Jeroen niets aan het toeval wil overlaten, wordt hij de komende weken reeds als invaller ingezet.

De aanwerving van de twee radiomonumenten werd, gezien het vertrek van talrijke dj’s uit de weekendprogrammering van NPO Radio 2, een absolute noodzaak. Timur Perlin besloot immers om zich volledig op 3FM te concentreren. Frank van ’t Hof, omwille van familiale redenen en Rutger Radstaake, hielden het in de vroege ochtend eveneens voor  gezien. 

Voor Jeroen van Inkel, die geen al te beste herinneringen aan zijn avonturen bij de commerciële omroepen overhield en bij NPO Radio 5 geen goede verstandhouding had met Jan Slagter, de voorzitter van de omroep Max, is de overstap de ideale gelegenheid om in een betere omgeving te belanden. Om zich op te warmen voor de weekendshow vanaf 5 oktober (07:00 – 10:00 uur) zal hij komende zondagen 26 juli en 2 augustus de blokken tussen 09:00 uur en 12:00 uur presenteren. Deze werden als tijdelijke oplossing door Leo Blokhuis opgevuld. Vermits hij met vakantie gaat, werd besloten om de Jeroen alvast aan het werk te zetten.

Inmiddels is de opvolger van Van Inkel bij NPO Radio 5 bekend. Bert Haandrikman zal elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur de ochtendshow verzorgen. Daardoor begint ook het langst lopende radioprogramma ter wereld ‘Arbeidsvitaminen’, eerder (09:00-12:00 uur) en duurt het bijgevolg ook een uurtje langer. Daniël Dekker neemt elke middag de lunch voor zijn rekening terwijl Felix Meurders het zaterdagse muziekprogramma ‘FM op 5’ tussen 10:00 en 12:00 uur in goede banen zal leiden. De show met Tineke de Nooij verhuist naar het weekend tussen 12:00 uur en 14:00 uur. (FVM)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx