RadioVisie

  • .
    .

UK: Het is nu al kerstmis bij Magic

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het is nog even wachten op kerstdag maar de mediagroep Bauer probeert nu al om de Britten in de gepaste stemming te brengen. ‘Magic 100% Christmas’, dat sinds 25 augustus om 10:00 uur in de lucht is, moet de corona-tijden even aan de kant schuiven. Een merkwaardig en ‘dapper’ initiatief…

Alle wereldwijde mediabedrijven zullen zich 2020 ongetwijfeld herinneren als een alles behalve renderend jaar gezien de ongeziene impact van de pandemie, die niets of niemand spaarde. Teleurstellende inkomsten met als triest gevolg gedwongen afdankingen. Het was een terugkerend refrein. Vandaar het idee van het moederhuis van onder meer Hits Radio om in te spelen op de toenemende interesse in het medium de radio. 

Om met z’n allen uit te kijken naar een positieve gebeurtenis werd ‘Magic 100% Christmas’, nu al via alle mogelijke digitale platformen gelanceerd. Een opsteker voor de onvoorwaardelijke fans van ‘All I Want For Christmas is You’ van Mariah Carey, ‘Last Christmas’, het ultieme statement van George Michaël en Wham, en uiteraard het onvergetelijke album van The Carpenters.

Ronan Keating, de ex-leadzanger van Boyzone, die vanaf 1 september aanstaande met Harriet Scott, de ochtendshow bij Magic 105.4 in Londen hervat, beschouwt de vroege inschakeling van het kerstmisformat als de ideale kans om het humeur een boost te geven. Al was het maar om het gemis van samen zijn te wisselen voor de gezelligheid van de eindejaarsdagen. Luisteren kan tot en met 25 december. (FVM)

° Luisteren kan enkel binnen het Verenigd Koninkrijk (of als je handig gebruik maakt van een VPN-verbinding). Wat ons verbaast is de eerder trieste mixing van de nummers en de ronduit zwakke jingles. Moet beter kunnen voor een gigant als Bauer.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx