RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

UK: Capital FM verder zonder Hope (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Sinds gisterenochtend – maandag 24 februari – moeten ochtendpresentator Ronan Kemp en Sonny Jay de ‘Breakfast Show’ bij Capital FM verder zonder sidekick Vick Hope. De steeds goed gehumeurde presentatrice kondigde vorige week vrijdag haar afscheid aan. Welke opdrachten of uitdagingen in het verschiet liggen, blijft voorlopig onduidelijk.

Vick Hope heeft een voorliefde voor klassieke muziek. Dat werd vorig jaar, tijdens de landelijke blokperiode, duidelijk toen ze éénmalig opdook bij Classic FM. Sinds 2017 maakte ze deel uit van het team dat Londen en sinds april van vorig jaar het volledige Britse continent op weg naar het werk zette. De samenwerking en de interactiviteit op Capital FM vertaalde zich continu in meer dan degelijke luistercijfers. Zeker omdat het geen gemakkelijke opdracht was om in een competitieve markt als de Engelse hoofdstad te concurreren met onder meer Chris Evans, toen nog actief bij BBC Radio 2. 

Ronan Kemp had het daarom nog behoorlijk lastig om de afwezigheid van de geliefde sidekick bij de opening van zijn dagelijkse show uit te leggen. Uiteindelijk werd duidelijk dat de televisie haar enkele opportuniteiten biedt. Bij wie en wanneer werd evenwel niet duidelijk. Inmiddels bevestigde eigenaar Global, dat naast Capital FM nog een aantal stations waaronder de nieuwszender LBC, Smooth Radio en Heart bezit, haar vertrek. Over een mogelijke vervangster of een nieuwe sidekick werd voorlopig met geen woord gerept. (FVM)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx