RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Tweede editie van de NRJ Music Tour @Home

Enkele tienduizenden muziekliefhebbers pikten op 1 mei een concertje mee tijdens de  eerste editie van de  NRJ Music Tour @Home. Dat smaakte naar meer. Op donderdag 11 juni geven internationale èn nationale artiesten opnieuw een zingende inkijk in hun kot voor een nieuwe editie.

Dit is de volledige line-up: Jonas Brothers, John Legend, Tones and I, Major Lazer, Milow, Powfu, Matt Simons, Nea, Tessa Dixon, TheColorGrey en Olivia Trappeniers (OT). Michaël Joossens zal de acts weer aan elkaar praten en hij krijgt daarbij het gezelschap van Steven Degryse, die vorige week bij NRJ nog werd uitgeroepen tot winnaar van de Open Skype Comedy.

Nathalie Delporte (Programmamanager): “We mogen al wat meer, maar zien ondertussen ook de voordelen in van het veel in ons kot zitten. Zoals de unieke kans op een stukje inkijk in de huiskamers van de grootste artiesten, terwijl je er zelf geen voet voor hoeft te verzetten. De trend van de huiskamerconcerten is here to stay!”

Michaël Joossens: “Mijn eerste NRJ Music Tour @Home vond ik al een geweldige ervaring. Al die honderden live reacties maakten van die concertjes een unieke belevenis. Ik werd er echt blij van. Voor 11 juni  hebben we alweer een line-up om u tegen te zeggen. En met onze kersverse stand up comedian Steven erbij..ik kijk ernaar uit!”

° NRJ Music Tour @Home: 11 juni vanaf 20:05 uur te bekijken op nrj.be, de Facebook-pagina van NRJ èn hun YouTube-kanaal


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx