RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
Heynen

‘Twee tinten grijs’ volgt Radio Minerva

Jan Van Eyken, gitarist bij De Kreuners, en Pascal Braeckman, de bekendste klankman van België, zijn al jaren goede vrienden. Ze leven en werken tegen tweehonderd kilometer per uur met veel goesting en plezier. Hun leven is pure, onversneden rock ’n roll. Jan wordt dit jaar 65 jaar, en ook Pascal nadert de 60 met zijn 58. Wat als het straks allemaal stopt? Wat als ze, om maar iets te zeggen, binnenkort met pensioen gaan? Wat blijft er dan nog over voor die twee heren die zo hard leven? Het zwarte gat?

In de reality-reeks ‘Twee tinten grijs’ op Eén onderzoekt het duo acht weken lang hoe het leven eruit kan zien na het pensioen en hoe andere mensen dat aanpakken. Zo hopen ze tijdens hun zoektocht te ontdekken hoe zij later hun tijd zinvol kunnen doorbrengen. De reeks toont een unieke kant van Jan en Pascal. Ze worden geregeld met zichzelf geconfronteerd. Af en toe vloeit er een traan, maar er wordt ook ontzettend veel gelachen.

De serie ging afgelopen dinsdag 28 april van start. In elke aflevering dompelen Jan en Pascal zich onder in een leefwereld die niet per se de hunne is: Lourdes, Dans, Mindfulness, Zomerkamp, Benidorm, Wandelia, Jacht en in aflevering 3 (uitzending op 12 mei aanstaande) die van Radio Minerva. Het publiek volgt hen terwijl ze beleven, ondergaan en uitproberen, telkens met een open geest en oprecht benieuwd.

Pascal en Jan (foto onderaan) worden dus presentatoren bij de grootste seniorenzender van het land. Ze maken kennis met de kleurrijke en gepassioneerde medewerkers van het station aan het strand van Sint-Anneke. De jongste is 55 jaar, de oudste 85, allemaal mannen die geen last hebben van de grote leegte op hun oude dag. Jan en Pascal krijgen de kans om zelf een live-radioshow te presenteren op Minerva. Zullen ze er op korte tijd in slagen om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen?


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx