RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

TRIL: introductie van een nieuwe productieservice voor AC en Modern AC

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Capital of Media uit het Nederlandse plaatsje Nijkerkerveen (provincie Gelderland) introduceert: TRIL voor AC en Modern AC, de volgende stap in hun omvangrijke radiovormgeving bibliotheek. Ruim honderd stations wereldwijd met een Hot AC / CHR format deden al beroep op hen. Nu werden ook de formats AC en Modern AC toegevoegd.

Tegelijk met de lancering komt er een nieuwe categorie beschikbaar: de multi-inzetbare Artist Claimers, waarmee de grootste artiesten van de playlist nog meer onderdeel van een radiostation worden.

TRIL is gemaakt voor imaging producers van zenders die wat hulp kunnen gebruiken bij het productieschema. Divers als de hedendaagse pop-playlisten en alles wat nodig is op het gebied van radio-imaging. ‘Music driven’, krachtig en constant bijgewerkt: branded intro’s, sweepers, artist claimers, top of hours, out of breaks, workparts, promotors, drops, next generation FX, drones en meer.

TRIL is te horen op bekende radiostations van Canada tot de Fiji-eilanden zoals Virgin Radio, NRJ, Radio 538, CHUM FM en het Vlaamse TOPradio. Wereldwijd beschikbaar via Capital of Media, Orbyt Media en Radio Express. (SV)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx