RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

TOPradio zoekt TOPstem (v/m/x)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

TOPradio pakt na de zomer uit met nagelnieuwe studio’s en het station is – met ingang van september – voor de nieuwe werkdagprogrammatie op zoek naar “vingervlugge vocale acrobaten die de ether willen doorkruisen met strakke radio en knallende beats”.

Eet je micro’s for breakfast? Droom je van knopjes, faders en flikkerende LEDs? Heb je een stem uit de duizend en een càn do attitude? Staat de lichtbak boven je brein altijd op ON AIR?

Laat dan demo-gewijs van je HOREN, door het beste van jezelf te mailen naar demo@topradio.be. Voeg ook een korte motivatie toe waarom TOPradio precies jouw stem wil horen.

Een kleine refresher over wat een goeie radiodemo precies inhoudt …

In je demo trek je alle radioregisters open, met een waaier aan typische technieken en topics: een strakke aan- en afkondiging van (TOPradio-)muziek, een verhaal dat de doelgroep kan boeien, een staaltje intelligente interactiviteit met een beller of een gesprek met een (fictieve) gast, een nieuwsbericht, … Zorg dat de muziek zelf uit je demo is geknipt – enkel intro en outro volstaan – en dat je stem goed tot z’n recht komt. Maar maak het vooral origineel, flitsend en meeslepend.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over TOPradio

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx