RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

TOPradio: versterking van DJ-legendes Yves Deruyter en Pat Krimson

Welke track prijkt dit jaar bovenaan de Retro Arena Top 500 van TOPradio? Het antwoord krijgt de luisteraar op 31 december na een vijfdaagse marathon van dé lijst met de vijfhonderd beste clubklassiekers uit de jaren 90 en de eerste jaren van de 00’s.

December = retromaand

De vaste presentatoren krijgen tijdens deze lijst bijstand van gelegenheidspresentatoren. Vier bekende namen kruipen eenmalig achter de microfoon om mee te presenteren. Eén voor één dj-legendes die de hoogdagen van de retro house en de discotheken van toen hebben meegemaakt: Dj Wout, Jessy (van The McKenzie & Jessy), Pat Krimson en Yves Deruyter. (Foto bovenaan)

De Retro Arena Top 500 wordt jaarlijks tijdens de laatste week van het jaar uitgezonden en vooraf samengesteld door de luisteraars en muziekredactie van TOPradio. En daarom wordt de hele maand december omgedoopt tot ‘retromaand’ met tussen de hits van nu al heel wat teasers voor de Top 500. De Retro Arena-compilatie – The Ultimate (Volume 4) werd gelanceerd en elke dag komt een gestemde top 3 van een luisteraar aan bod. Op Kerstmis warmt X-TOF de luisteraars al op met een live-set uit een lege discotheek (Place2Party) via videostream op sociale media.

Bram Vanhee: “Het submerk Retro Arena blijft één van de sterkhouders van TOPradio. De Top 500 is nog altijd onze best beluisterde hitlijst. We stellen elke dag vast dat de formule nog niet versleten is en zelfs steeds meer nieuwe zieltjes wint. We steken daarom het hele eindejaar graag nog een tandje bij met op 31 december nog een – voorlopig geheime- verrassing voor de retroliefhebber”.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over TOPradio
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx