RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

TOPradio trapt zomer af met nieuwe jingles (audio)

TOPradio heeft een compleet nieuw jinglepakket. Daarvoor deed het netwerk opnieuw beroep op Capital of Media. Dit Nederlandse bedrijf uit Nijkerkerveen, is bekend om het helpen meedenken en ontwikkelen van audio op elke mogelijke manier.

Daarvoor kan men beroep doen op een team van zo’n tien mensen en tal van vaste freelancers. TOPradio werkte eerder met deze producent samen aan hun CHR-geluid.

Bram Vanhee, TOPradio: “Voor de derde keer heeft Capital of Media zichzelf overtroffen. Met dit pakket wilden we de volgende stap zetten: de perfecte mix tussen jingles en imaging. Dat pakte heel goed uit. Super enthousiast over het nieuwe geluid van TOPradio: fris, muzikaal en vol energie! Echte CHR-radio met een dik randje ‘dance’. Een playlist met de heetste tracks van de heetste artiesten van dit moment, zoals Dua Lipa, Martin Garrix, Meduza, Regard, Major Lazer en Ava Max heeft matchende jingles nodig.”

Het volledige pakket kun je hier terugvinden. Een selectie hoor je hieronder.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over TOPradio
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Sif
Sif
7 juli 2021 - 11:11 11:11

Er staat ook een nieuws bed tussen. Zouden ze dan ook met nieuwsuitzendingen beginnen? Als volwaardig station zou dat toch wel mogen vind ik…

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx