RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

TOPradio-jaar 2020 uit de startblokken

Verandering van spijs doet eten. Ook bij TOPradio, dat 2020 begint met een bijgespijkerd programmaschema. Jeroen Gorus is al terug, drie keer in de week tijdens de voormiddag. Een TOP-verrassing, die je gisteren al kon vernemen in Het Blad. Een niet onaardige zet, maar is er nog (veel) meer.

Jeroen, ooit gestart bij de Antwerpse radio VRM en tegenwoordig ook de baas van het digitale ROXX neemt het blok 09:00 en 12:00 uur voor zijn rekening op maandag, woensdag en vrijdag. Jonathan Vanhelleputte is de gastheer op dinsdag en donderdag. Lunchen vanaf 12:00 uur doe je voortaan met X-TOF.

Voor de vroege vogels blijven Geert De Meyer en sidekick Manon (foto) elke werkdag op het appel. Ze maken de luisteraars wakker tijdens ‘TOPstart’ (06:00 en 09:00 uur). Een andere oude bekende is Wouter De Vries. Hij blijft in de vooravond trouw op post en mag op vrijdag de poorten van ‘The Partyroom’ openen.

° Lees verder onder de foto

Ook de avondspits zit in het nieuw. Na de werkdag is er Bram Vanhee tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Om de file- of pendelstress met de nodige moed de baas te kunnen blijven. Daan De Scheemaeker deed de voorbije jaren het blok 16:00-18:00 uur en zal voortaan in het weekend present zijn. De muziekspecials blijven behouden. Fans van ‘The Real Deal’ met TLP, ‘The City That Never Sleeps’ met Jurgen Verstrepen, ‘Neon’, ‘Rotationz’ en ‘Versuz Radio’ kunnen op beide oren blijven slapen.

Nieuw in het weekend

Het weekend ziet er eveneens anders uit in dit nieuwe jaar. Koen Van der Sloten – de andere helft van het destijds bekende duo Jeroen & Koen – maakt voortaan iedereen wakker op zaterdagochtend. Oud-gediende Michiel Thiron is de ochtendman op zondag. Daan De Scheemaeker en Sara De Grave laten op de zaterdagmiddag de betere weekendbeats knallen. Op zondag zijn Christophe Aps, Kurt Vermeiren en Koen Seghers aan het werk.

Het volledige schema (en timetable van de dj-sets) is van de hand van Youri Beaumont aka Dr Funk, zelf elke werkdag van 14:00 tot 16:00 uur te horen, vanaf aanstaande maandag. Maar niet op woensdag, want dan is het tijd voor de wekelijkse hitlijst met Jonathan. Alle programmadetails vind je op de webside TOPradio.be. De meest recente ontwikkelingen zijn te volgen op Facebook. (TDN)


Amptec

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

TOPradio trapt zomer af met nieuwe jingles (audio)

TOPradio heeft een compleet nieuw jinglepakket. Daarvoor deed het netwerk opnieuw beroep op Capital of Lees verder

TOPradio zoekt TOPstem (v/m/x)

TOPradio pakt na de zomer uit met nagelnieuwe studio’s en het station is – met Lees verder

TOPradio frist de 90s op

Katholieke feestdagen en hitlijsten, ze hebben iets met elkaar.  Van Pasen al over Hemelvaartdag tot Lees verder

TOPradio: Retro Arena Top 500 zit er op

De vijfdaagse marathon van de Retro Arena Top 500 zit er op. Om 18:00 uur Lees verder

TOPradio: versterking van DJ-legendes Yves Deruyter en Pat Krimson

Welke track prijkt dit jaar bovenaan de Retro Arena Top 500 van TOPradio? Het antwoord Lees verder

Brussel: TOPradio palmt de 102.8 FM in

TOPradio is het oudste van de regionale netwerken in Vlaanderen maar had sinds 2018 in Lees verder

TOPradio verschoof ‘Retro Arena Top 100’ halfjaar

Corona-tijden zijn creatieve tijden. Zelden tot nooit een periode meegemaakt waarin (bijna) iedereen zaken bedenkt Lees verder

Nieuwe frequenties voor NRJ en Topradio

Departement CJM startte een raadpleging op  Uitbreiding in Brussel en Poperinge Het Vlaamse frequentieplan gaat Lees verder

Meer over TOPradio

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x
Lees vorig bericht:
Het is vandaag 4 januari… 1978 (audio)

Blad 374: Ruben, Jan, NPO1 en Tineke (audio & video)

Geen Wine Lauwers meer bij Qmusic

Sluiten