RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

‘House Of House’ ultieme klassieker in Retro Arena Top 500

TOPradio telt naar jaarlijkse gewoonte tijdens de laatste week van het jaar af met dé hitlijst met de beste retrohouse: de Retro Arena Top 500. Met behulp van de luisteraars heeft het gespecialiseerde retro dj-team van het netwerk de lijst met ultieme retroklassiekers samengesteld.

Op nummer 1 prijkt de klassieker ‘House Of House’ van Cherry Moon Trax. Als Cherry Moon Trax brachten de Belgische dj’s Yves Deruyter, Dj Ghost en Franky Kloeck samen – vaak in wisselende afwisselende samenstelling – singles uit ter promotie van discotheek Cherry Moon in de jaren 90.

De top 3 wordt vervolledigd door ‘Push’ met ‘Universal Nation’ op 2 en ‘RMB’ met ‘Love Is An Ocean’ op 3. Ook Jessy maakt dit jaar opnieuw een goede beurt. Ze staat met haar Mackenzie-klassiekers maar liefst vijf keer in de lijst. De hoogste notering is voor ‘Without You’.

Nieuw: hitlijst in the mix

De voorbije editie was de top 500 volledig ‘in the mix’ te horen en dat is een unicum. Dj’s en luisteraars waren on air te horen terwijl de muziek naadloos in elkaar overvloeide. De hitlijst werd dus nooit onderbroken, behalve voor reclameboodschappen.

Retro liefhebbers kunnen op oudejaarsavond alweer bij TOPradio terecht want na de Spinning 100, het overzicht van de beste hits van 2019, worden de finale-uren van de Retro Arena Top 500 nog eens opnieuw uitgezonden. Daarna wordt live overgeschakeld naar discotheek Versuz in Hasselt om de jaarovergang naar 2020 mee te maken.  

° De volledige lijst is hier terug te vinden. Luisteren kan via vijftien FM-frequenties, via DAB+, digitale televisie (Telenet/Orange), app en TOPradio.be


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over TOPradio
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx