RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Tomorrowland One World Radio gaat online door

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het Belgische dance-muziekfestival Tomorrowland heeft aangekondigd dat het zijn One World Radio-jubileumproject een permanent karakter geeft als een online digitaal radiostation. One World Radio werd eind februari geïntroduceerd als een tijdelijk project van acht maanden om de 15de verjaardag van het wereldberoemde evenement extra in de verf te zetten.

Tot eind augustus was One World Radio, behalve online, ook te beluisteren via de Vlaamse DAB+ als een pop-upstation. De oorspronkelijke bedoeling was om in september en oktober nog wat uit te bollen als een online-radiostation. Nu is echter beslist dat het station verder zal blijven bestaan. Er komt een nieuwe app voor iOS en Android en voorts blijft OWR beschikbaar op YouTube, TuneIn en online. Naast live-programma’s komt er ook een on-demand aanbod.

“One World Radio is een ongelooflijk belangrijk en verfrissend project”, zegt het gerenommeerde DJ-duo Dimitri Vegas en Like Mike. “We zijn erg blij dat Tomorrowland doorgaat met zijn eigen radio- en contentplatform, omdat het fans over de hele wereld in staat stelt om dagelijks de connectie te maken met Tomorrowland.”

“Het is verbazingwekkend om te zien dat Tomorrowland niet alleen kiest voor een traditionele radioshow,” aldus DJ Armin van Buuren. “Door exclusieve nieuwe live en on-demand content te combineren met enkele van Tomorrowlands grootste momenten van het jaar, heeft One World Radio een unieke invalshoek waardoor het zich onderscheidt van de anderen.”


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

2 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Steven
Steven
1 december 2019 - 18:13 18:13

hoop ook dat Tomorrowland radio terug keert op dab+ mijn radio stond er op vaste geroest

Hans
Hans
12 november 2019 - 07:49 07:49

Hopelijk komt OWR ook terug op DAB+.

Don`t copy text!
2
0
Deel hier gerust uw gedachtenx