RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Tola OG wint MNM Start To DJ 2021

Tola OG is gisteravond op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2021. De 21-jarige Adetola Ogunade uit Tielt wordt een van de huis-dj’s van MNM en mag in december spelen in het Sportpaleis tijdens de twee concerten van wereld-dj’s Dimitri Vegas & Like Mike.

Tola OG startte met draaien nadat hij tijdens een houseparty van een schoolvriend zijn mengpaneel even mocht aanraken en… “het smaakte naar meer”. Zijn muzieksmaak is breed: van reggaeton tot house, van hiphop tot drum-‘n-bass, maar hij heeft een lichte voorkeur voor r&b. Een feestje is voor hem pas geslaagd als iedereen zich comfortabel genoeg voelt om helemaal los te gaan. Om dat te doen lukken, draait hij allerlei muziekgenres door elkaar zodat iedereen ervan kan genieten.

Adetola Ogunade alias Tola OG

Tijdens de finaleweek van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus draaiden de vijf finalisten live vanuit zomerbar Ipanema bij club Versuz in Hasselt, waarbij MNM-dj’s Kawtar Ehlalouch en Laurens Luyten alles in goede banen leidden.

Hun dj-vaardigheden werden beoordeeld door een jury met dj’s als DJ Licious, Zoey Hasselbank, Lennert Wolfs en Omdat Het Kan Soundsystem. Voormalige winnaars van MNM Start To DJ als 5NAPBACK (winnaar 2016), Manuals (winnaar 2019) en Voltage (winnaar 2020) kwamen langs en deelden tips en tricks.

Ook Gill Require, Michael Amani, Average Rob, Marie Van Puyenbroeck en Nicolas Caeyers maakten deel uit van de jury. Zij coachten en beoordeelden de finalisten op vlak van uitstraling, socialemediastrategie, styling, vlotheid en netwerktalent.

De jury koos vrijdagavond de twee ultieme finalisten: DJ Reeze en Tola OG. Zij namen het tegen elkaar op in de allerlaatste ronde. Na die laatste set werd Tola OG door de MNM-luisteraars verkozen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2021.

Jurylid Zoey Hasselbank: “Een dj-set is voor mij geslaagd wanneer je iedereen mee hebt gekregen. Het is je taak als dj om je publiek te entertainen en te laten dansen. Dat hebben deze kandidaten allemaal gedaan met hun eigen stijl en persoonlijkheid. Dat al kunnen op die jonge leeftijd vind ik echt wauw. Tola OG is the full package. Hij draait verschillende stijlen, zijn overgangen zijn technisch in orde én hij is heel energiek tijdens het draaien.”


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx