fbpx

RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Tien jaar Radio Nostalgie  

RadioVisie wil een bijdrage leveren aan het maatschappelijk debat over actuele thema’s. Omdat we het belangrijk vinden om verschillende stemmen en meningen te horen publiceren we regelmatig opinieteksten. Elke auteur schrijft in eigen naam of in die van zijn vereniging. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de tekst. 

Waar is de ziel van Nostalgie?

Vorige week dinsdag was het tien jaar geleden dat Nostalgie ‘on air’ ging. Tijd om de vraag te stellen of de luisteraar in het beleid wel centraal staat? En wat met de playlist? Ik was luisteraar van de voorloper van Nostalgie. Voor Oost-Vlaanderen was dat Radio GO fm, op 20 maart 2008 nam Nostalgie die frequentie over. Via Nostalgie en GO fm heb ik veel mooie muziek leren kennen uit de jaren 70 en 80, het was een ware ontdekkingstocht. Jarenlang was ik trouwe luisteraar. Ik stond er mee op en ging er mee slapen.

Sinds 2013 is hun playlist zeer sterk uitgedund, tot de zomer van 2016 waren er tal van kleine rubriekjes met onder andere Gust De Coster en Serge Hadermann. Wat Nostalgie uniek maakte, weinig blabla maar vooral muziek. Jarenlang heb ik hen een warm hart toegedragen, vandaag moet ik zeggen dat de ziel weg is. Waar gaat dit station eigenlijk naar toe? Tijdens het huidige radioseizoen waren er nauwelijks acties. Hopelijk komt ‘De Zomerhit 600’ binnenkort terug. Ook inspraak van de luisteraar blijft een groot probleem.

Worden ze het zelf niet beu?

Nog steeds veel te veel dezelfde muziek. Als een artiest tien platen heeft uitgebracht, draaien ze er twee van. Er is veel angst bij de muzieksamenstellers om meer vergeten parels in de playlist op te nemen. De jaren 70, 80 en 90 zijn meer dan de zeer sterk uitgedunde playlist van Nostalgie. Zoals reeds door meer mensen aangehaald, van een radiostation met naam ‘Nostalgie’ verwachten we ook muziek uit de jaren 70, 80 en 90. Helaas steekt ook meer en meer 2000 + muziek de kop op. Dan kunnen we maar beter naar Qmusic en City Music & Co luisteren.

Nostalgie gunt luisteraars geen week jaren 70

Nostalgie beweert een station te zijn dat ook de muziek van de jaren 70 brengt, toch heb ik al meermaals het constructieve voorstel gedaan aan de redactie om eens een week muziek van de jaren 70 te brengen. De concurrentie krijgt daarvoor steeds veel positieve kritiek van hun luisteraars. Maar het is duidelijk dat Nostalgie z’n luisteraars geen week pure nostalgie van de jaren 70 gunt. Volgens Johan Notenbaert valt dit buiten ‘de doelgroep’. Wel raar dat dit gezegd wordt door een radiostation dat beweert de muziek van de jaren 70 te brengen en een publiek aanspreek van 30+, 40+ en 50+?  

Inspraak van de luisteraar is een relatief begrip

Tijdens het programma ‘Draai maar…’ heb ik meermaals Demis Roussos en zijn ‘My friend the wind’ aangevraagd, maar dat voldoet blijkbaar niet aan de criteria om gedraaid te worden? Ook het zeer kleine aandeel gedraaide platen van luisteraars in dit programma roept heel veel vragen op. Slechts zes tot zeven verzoeken op twee uur tijd. Als het goed gaat. Ik heb dat al meermaals vastgesteld. En dan maar op verschillende tijdstippen zeggen ‘stuur uw verzoekje maar door’. 

In een verzoekprogramma hoort de luisteraar het voor het zeggen te hebben en niet de muzieksamenstellers. Voor de ‘Nostalgie 1000’ worden de top 3-lijstjes van de luisteraars gedraaid. Ook daar enkel de grijsgedraaide platen tops. De week voor nieuwjaar mogen luisteraars als nieuwjaarscadeau hun verzoekje doorsturen. Maar dat moet eerst weer gekeurd worden en moet uit die Nostalgie 1000 komen. Is het nu zo moeilijk om de luisteraars zelf te laten kiezen zonder hen eerst eisen op de leggen? Dit is geen inspraak.

Presentaties en ploegenwerk

Iedereen die in ploegen werkt zal blij zijn dat ze nu presentaties hebben tot 22:00 uur. Eindelijk is de boodschap over gekomen dat mensen in late ploegen ook graag een warme stem op de radio hebben. Een eerste stap in de goede richting is gezet om meer luisteraars te lokken op late uren met live programma’s. Maar spijtig dat aangename stemmen als Anne De Baetzelier, Kristin Moers en Liv Van Aelst verdwenen zijn. Waarom trekt Nostalgie geen mensen zoals Leen Demaré of Michel Follet aan? Zij zullen zeker een meerwaarde bieden.

Slotwoord

Aan de ploeg van Radio Nostalgie; Het is nooit te laat om aan de slag te gaan met constructieve suggesties en opmerkingen van luisteraars! Radio maken draait tot slot van rekening om de luisteraar. Niet?

Is getekend: Steven De Troyer


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Eindejaar bij Nostalgie…the Magic goes on

Warme wensen, blije mensen, heel veel cadeaus en uiteraard Kerst- én Party classics… dat is Lees verder

Nostalgie Beach Festival verhuist naar Nieuwpoort

En vindt plaats op 7 en 8 augustus 2021 In het rijtje bekende muzikale evenementen Lees verder

Nostalgie: extra kanaal en gratis kerstbomen (video)

Eagles op 1 in 70s Top 770 De ereplaatsen in de ‘70s Top 770’ van Nostalgie Lees verder

Tineke de Nooij naast Bjorn bij Nostalgie (video)

Al ruim 10.000 stemmen voor ‘70s Top 770’ Nog tot morgen, vrijdag 20 november om Lees verder

Nostalgie: nieuwe ‘trip down to memory lane’ (video)

Na de 90s en de 80s, stapt Nostalgie de 70s binnen met de 70s Top Lees verder

Nostalgie: Ochtendduo in quarantaine (update)

Toto is de nieuwe nummer 1 in de ‘80s Top 880’ Spannend dagje vandaag bij Lees verder

Nostalgie: QuizPaleis sluit 90s Top 990 af ​​​​​(video)

Nostalgie nam de afgelopen dagen de luisteraars mee naar de jaren negentig van de vorige Lees verder

Nostalgie: The 90’s are calling

Nog heel even en dan komen de legendarische ringtones maar vooral de onsterfelijke hits uit Lees verder

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest
16 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Steven De Troyer
30 mei 2018 - 12:10 12:10

Nostalgie heeft afgelopen maandag na 10 jaar Sofie Verschueren bedankt voor bewezen diensten. Een spijtige zaak! Persoonlijk vind ik dat Nostalgie nu al weinig presentatoren /presentratrices heeft zeker sinds de laatste aanpassingen /uitbreiding van het aantal uren presentaties tot 22u.
Weeral een rare beslissing van de directie, eerder werden vorig jaar ook al Christina Van Geel en Dave Peeters en Serge Haelderman bedankt voor bewezen diensten. Ilse Liebens nam vorig jaar zelf ontslag. Waar gaat dit radiostation naar toe?

Joris
Joris
27 oktober 2018 - 17:03 17:03
Antwoord aan  Steven De Troyer

Ik vraag mij af waar Dominique Crommen bij Nostalgie naar toe is ,met het programma draai maar om en Walter van de Kreuners had ook een rubriek

Johan Notenbaert
Johan Notenbaert
10 april 2018 - 12:44 12:44

Hallo lezer,
Beste Steven,

Ik las deze quote in het artikel ’10 jaar Nostalgie’ :
Maar het is duidelijk dat Nostalgie z’n luisteraars geen week pure nostalgie van de jaren 70 gunt. Volgens Johan Notenbaert valt dit buiten ‘de doelgroep’.

Vreemd dat ik hier vermeld wordt; ik werk sinds april vorig jaar al niet meer voor Nostalgie. Ik herinner me ook geen telefoon gekregen te hebben of een interview gegeven te hebben waarin bovenstaande aan bod kwam. Laat staan dat ik zou geantwoord hebben dat dat ‘buiten de doelgroep’ valt. Kunt U deze quote uit het artikel verwijderen ajb ?
Met dank,
johan notenbaert

Steven De Troyer
10 april 2018 - 18:38 18:38
Antwoord aan  Johan Notenbaert

Beste Johan

Ter verduidelijking
1/ het gaat hier om een opinie van mij als jarenlange trouwe luisteraar van Nostalgie vanaf 20 maart 2008,
2/ik heb jouw inderdaad geen interview afgenomen, tevens ben ik als luisteraar niet op de hoogte of jij al dan niet nog werkt bij Nostalgie,
3/je stelt mij zwaar teleur dat jij mijn naam niet eens meer kent?
ik heb jouw (jnotenbaert@nostalgie.eu) en de redactie van Nostalgie in 2014, 2015,2016 en 2017 verschillende mails en suggesties doorgestuurd, die gingen ook over de zaken die ik mijn opinie heb neergeschreven zijnde:
=> uitgedunde playlist sinds 2013, (mails in 2014 en zelf telefonisch contact met jouw in voorjaar 2014)
=> het sluiten van de studio bij Nostalgie om 19u of 20u versus ploegenwerk (mails in 2014,2015,2016)
=> de uitgedunde/ voorgekauwde lijst waaruit de luisteraars moesten kiezen voor de Nostalgie 1000 volgens jouw “het koninginnenstuk in onze programmering”. Mijn betoog ging dan vooral over het feit dat in die voorgekauwde lijst ook alle vergeten platen waren weg gefilterd, het zomertje van 69 is geen vergeten plaat voor alle duidelijkheid. De veekeuring die voorafging / selectie van de gedraaide top 3, = enkel de grijsgedraaide platen die we al 365 dagen op het jaar krijgen, (mails en Facebook in 2015 en 2016)
=> een voorstel voor een actie / een week muziek van de jaren 70 bij Nostalgie (april-2016 & 2017)
=> een lijst met talrijke vergeten platen, die bijna niet of nog nooit bij Nostalgie gedraaid waren of werden, (april-2016)
=> ‘The Final Countdown’ waarbij we verplicht werden om uit de grijsgedraaide Nostalgie 1000 te kiezen & de keuring van die gekozen platen (december-2016),
=> het ontbreken van een programma met vergeten platen in de programmering (2014,2015,2016 en 2017)

Volgens jouw was een week jaren 70 niet voor het doelpubliek van Nostalgie, want er moest vooral jaren 80 en 90 gedraaid worden en enkel steeds dezelfde 70’s (Top) classics. Dit weerspiegelde zich ook in het beleid nl: de playlist & acties van Nostalgie, toen jij er programmadirecteur was, wees nu eens eerlijk Johan?
In mijn voorlaatste mail heb ik je tevens ook verschillende keer duidelijk gemaakt dat zaken zoals playlist niet “mijn probleem” waren maar “ons probleem” = probleem van luisteraars en radiostation => verlies aan luisteraars. Daarna ben ik gestopt met mails te sturen omdat ik in de antwoorden van Nostalgie vooral een problemen wegwuif politiek terug vond = tegen een muur spreken.
De reacties op mijn opinie tonen ook duidelijk aan dat andere mensen het probleem met de playlist en andere items erkennen/ delen en het dus inderdaad niet alleen “mijn probleem” is.
Ik heb de vinger op de wonde gelegd, meer niet.

Met vriendelijke groeten en dank
Steven De Troyer

Dimitri
Dimitri
2 april 2018 - 00:27 00:27

Als NRJ in Vlaanderen van start gaat kunnen ze eventueel is gaan kijken hoe de merken NRJ & Nostalgie in de rest van Europa draaien. Voor het uitgebreide jaren 90 Joure kan je hier al terecht bij MNM, Q en Joe.

Bart
Bart
1 april 2018 - 19:52 19:52

Vroeger wou niemand “oldies” draaien, nu willen ze allemaal pretenderen om “oldie” radio te zijn om dan volop muziek van de jaren 90 en zelfs recenter er tussen te zetten. Blijkbaar is het enorm moeilijk voor een station om kleur te bekennen… en uiteindelijk krijgen we terug allemaal dezelfde eenheidsworst.

Ik herinner me nog steeds de start… promo’s draaien met een Barry White en daarna hoor je hem nog amper (trouwens zoals zovele met steeds dezelfde plaat).

Claude Van Isterdael
Claude Van Isterdael
31 maart 2018 - 21:09 21:09

Net één uurtje Nostalgie “soul party” beluisterd op zaterdagavond, het mag voor mij als soulliefhebber veel meer inventief, meer soul, meer disco-achtig en zeker funkier zijn dan de mainstream tracks voor Jan met de pet, waar echte freaks en liefhebbers van het genre niks aan hebben !
Als je een degelijke “soulshow” wil maken moet je IEDERE week, andere nummers voorzien en ook geen schrik hebben van lp-tracks, 12- inches of speciale mixes te draaien, iets wat ik niet hoor in dit programma ….
Presentator: 8/10-playlist: 2/10

Erwin
Erwin
29 maart 2018 - 16:47 16:47

de naam nostalgie gebruiken en dan hoor je plots Bruno Mars? Raakt kant noch wal. Al eens geluisterd naar de Franstalige versie. Dat is waar Nostalgie zou moeten voor staan. En wat NRJ betreft. Het zou een hele slechte zet zijn. Er is voor de mainstream hits al keuze genoeg. Want buiten Top radio en VBRO zie ik geen enkele andere zender aankomen die een beetje risico durft te nemen. VBRO is denk ik financieel een verloren zaak. Niet dat Nederlandstalig niet goed is, maar er zit daar veel “crap” tussen. Er zit totaal geen evenwicht in VBRO.

Steven De Troyer
5 april 2018 - 23:32 23:32
Antwoord aan  Erwin

Bruno Mars wordt bij Nostalgie gedefinieerd als “een instant classic” , zelfs minister Holmans heeft zich
x aantal jaren terug tijdens het programma “De platenkast” met Stefan Ackermans eens de vraag gesteld over een recente plaat, “is dit wel al een classic?”
Het antwoord was dan zoiets als die “instant classic” dat zal zijn zoals het Saroma instant pudding van Dr. Oetker dat is ook slechte pudding. Voor alles hebben ze wel een uitlegje klaar.

patrick de smit
28 maart 2018 - 20:53 20:53

het probleem bij radio nostalgie is teveel dezelfde classics teveel eenheidsworst teveel dezelfde presentatoren kristien moers liv van aelst kristof hayen serge hadermann met zijn weetjes zijn verdwenen een groot verlies serge presenteert nu bij stadsradio vlaanderen de nieuwe programmering beluisterd enkel domi crommen met zijn nieuw programma springt eruit de weekendprogrammering teveel hetzelfde had meer van wim weetjens soulparty verwacht waarom geen dance classics programma meer werk aan de winkel kevin de geest de nieuwe programmadirecteur

geert
geert
27 maart 2018 - 15:24 15:24

Het is jammer vast te stellen dat we elke dag dezelfde platen horen. De brave mainstream muziek waarmee ze op veilig spelen. Nieuwe platen en nummers gemaakt na 2000 zijn die nostalgie?? Volgens mij gewoon een tactiek om ons NRJ te geven op deze frequenties na de zomer van 2018. Nu volop verjongen en Nostalgie verhuizen ze als b merk naar de frequenties van hun S radio.

Dimitri
Dimitri
27 maart 2018 - 22:47 22:47
Antwoord aan  geert

Classic 21 & NPO Radio 2 zijn voor mij 2 zenders die er staan voor hun luisteraars. In Vlaanderen lijkt er een marketinggedachte dat iedereen jaren 90 muziek wil horen.

ND
ND
27 maart 2018 - 11:30 11:30

Ik mag me sinds dag 1 een regelmatige luisteraar van Nostalgie noemen en ik kan mij in veel terugvinden. Ik kan wel zeggen dat Demis Roussos ondertussen echt te nostalgisch zal zijn om daar nog te horen, sinds ze hun focus verlegd hebben op de jaren ’90. Of het een goed idee is laat ik in het midden, maar het is nu zo. De jaren ’70 behoort niet meer tot hun doelgroep sinds hun laatste verjongingskuur. Zelf vind ik het ook jammer dat ook de jaren ’80 meer naar de achtergrond geduwd worden ten voordele van recenter werk, maar dat is de evolutie zeker? Langs een kant begrijp ik dat wel, je kan geen tientallen jaren teren op enkel Cyndi Lauper en T’Pau, maar zoals het nu is ben ik bang dat de luistermoeheid ook sneller zal optreden. Ik denk ook niet dat er een grote nood is om bijvoorbeeld dagelijks de Backstreet Boys te horen. Met recente muziek (<5 jaar) mogen ze van mij liefst niet overdrijven, ik luister naar Nostalgie met een reden, omdat je eens iets anders wilt dan de zovele hitzenders. Kromme vergelijking, maar als je graag spaghetti eet, zal je dat ook niet 7/7 eten. Wat diversiteit kan geen kwaad. Persoonlijk mogen ze van mij breder programmeren, zowel qua tijdperk, als van muziekstijl. Ik merk nu dat er een soulprogramma bijgekomen is op zaterdagavond. Niet slecht, maar als ze zeggen dat ze zich op jaren '90 focussen, zou er bijvoorbeeld ook eens een gedurfder dance-programma mogen komen 's avonds in het weekend. Er werd +/- 20 jaar geleden zoveel Belgische dance gemaakt dat ver buiten de landsgrenzen succes had, maar is vaak te gedurfd om in de algemene playlist te geraken. TOPradio-luisteraars van toen zijn ook geen 16 meer. Ook in het rock-genre kan er een gat gevuld worden, veel oude Studio Brussel-luisteraars vinden tegenwoordig ook amper hun gading op FM. Eens naar Classic 21 of Classics op VRT Radio 1 gluren zou geen kwaad kunnen om eens een thema-programma te maken. Qua programmatie zijn ze inderdaad 10 jaar te laat begonnen met gesproken programma's tot 22 uur. Het team is nog altijd te beperkt. Nu is het verzoekprogramma gesneuveld hiervoor. Ik hou van veel muziek, zonder minutenlang gezever, maar soms zijn ze een beetje een grijze muis. Wat me eigenlijk het meest stoort aan Nostalgie, is de vormgeving om de reclameblokken gevuld te krijgen. Al 10 jaar moeten we aanhoren dat je Nostalgie in Blankenberge luistert op 88.1 MHz en weet ik veel, maar wat hebben we daar nu nog aan? Alle frequenties zijn ondertussen door mijn strot geramd, als je het station nu niet vindt, zal het nooit meer lukken zeker? De vakterm ontgaat me, maar die vijftal mixen rond de reclameblokken met enkele hits waar Nostalgie voor staat, mogen ook weg. Dit werd in een veel te hoge rotatie en te lang gedraaid. Dit doet bij mijn weten geen enkel station. Gelukkig voor hen loopt dit tijdperk op zijn einde, maar het… Lees verder »

Steven De Troyer
5 april 2018 - 23:24 23:24
Antwoord aan  ND

Beste ND
1/die verzoekjes van Demis Roussos zijn aangevraagd geweest in het radioseizoen 2016-2017, dus dan was er geen excuus om ze niet te draaien. Op hun website staat nog steeds dat ze de muziek van de jaren 70 ook brengen en voor hun Beachfestival beweren ze ook de artiesten van de jaren 70 te brengen. Zie link “Nostalgie – What A Feeling Nostalgie is een radiostation met de beste classics van de jaren 70, 80 en 90. nostalgie.eu”
De beste classics = enkel grijsgedraaide/ plat gedraaide platen.
2/ bij JOE en radio 2 zie ik meer durf voor wel een actie over de jaren 70 te doen, bij Nostalgie is het zelfs taboe om bij bijvoorbeeld het brugweekend van hemelvaart eens 3 dagen 70’s te doen. Maar ja de luisteraar moet zich aanpassen aan de wil van de directie van Nostalgie.

Vorige week op het werk naar Nostalgie geluisterd, het was huilen met de pet op en dat programma
van Sofie Verschueren “Simple the best” weer zo iets typisch Nostalgie “alleen de grootste classics” = alleen de grijsgedraaide platen.

Vorige week geen enkele vergeten plaat gehoord bij Nostalgie, alleen de plat gedraaide platen uit de 90’s , zoals hier door andere reeds gezegd, die vernieuwing bij Nostalgie zal weer op hetzelfde uitdraaien en niets opleveren dan enkel steeds dezelfde muziek.
Als Nostalgie 90’s wil draaien gaan ze dan ook eens de durf hebben om buiten Clouseau eens een “Tien om te zien” plaat te durven draaien?
Gaan ze eens Astroline, Absolom of Natura Born Deejays durven draaien?
Carat Club traxx – Night & day dat is ook 90’s?
De talrijke platen van de discotheken die uitkwamen in de 90’s?

ND
ND
8 april 2018 - 17:20 17:20
Antwoord aan  Steven De Troyer

Beste Steven,
Eind vorig jaar heeft Nostalgie een persbericht verspreid dat ze zich vanaf toen meer op de jaren ’90 (en recenter) zullen focussen ten koste van de jaren ’80, maar qua vormgeving (sommige onderdelen website, jingles, Beach Festival),… hebben ze zich daar inderdaad niet volledig op aangepast. Verder kan ik je op niets tegenspreken. De gebruikte muziekdatabase is te beperkt.
Ik denk dat ze momenteel in een overgangsfase zitten, Tom Klerkx is nog maar sinds kort aan zet als directeur.
Ik ben ook bang dat veel van de nieuwere classics een te beperkte houdbaarheid hebben om jaren aangenaam te blijven. Soms hoor je eens iets terug waarvan je denkt, da’s al lang geleden, tof om nog eens te horen, maar vervolgens hoor je het meerdere malen per week.

Ik denk dat de luisteraar momenteel zelf amper weet waar Nostalgie voor staat en nog minder na de format-wijzigingen. Veel min-30-jarigen en zelfs ouder vertikken het om ernaar te luisteren, want “bwah, Nostalgie, wat een oubollige naam, zal wel niets voor mij zijn”, maar door de verjonging valt het uiteindelijk toch mee voor hen.
50-plussers zullen hierdoor dan weer hoe langer hoe minder hun gading vinden. Ook ik (als dertiger) heb weinig aan recente platen van Taylor Swift e.d., daar zijn genoeg andere stations voor.

Misschien heb ik geen interessante commerciële visie, maar er moet meer buiten de lijntjes gekleurd worden als ze zich willen profileren als station met een focus op de ’90’s. Voor zover dat kan met een ‘classics-format’ moet je proberen vernieuwend te blijven.

In de jaren ’90 hadden veel stijlen succes. De klassieke pop/rock, maar ook eurodance, grunge, r&b,… en Tien om te Zien (Vlaamse muziek) was op zijn hoogtepunt. Zolang je het niet meerdere keren per week begint te draaien denk ik niet dat het kwaad kan om mensen eens te laten meekwijlen met pakweg “Veel te Mooi” van Erik & Sanne, of eens iets van Sabien Tiels of Isabelle A, zonder al te ‘volks’ te worden. Langs de andere kant kan eens een plaatje van Fiocco, 2 Brothers on the 4th Floor, e.d. ook geen kwaad. Niemand zal het erg vinden om eens een keertje minder The Spice Girls te horen per week, want zo is het nu wel ondertussen.

Maar voor mij mogen de jaren ’70 en ’80, en zelfs uitschieters uit de jaren ’50 en ’60 aanwezig blijven, want goede muziek is tijdloos. Ik denk dat je hiermee nog altijd meer luisteraars kan scoren, dan je teveel op een publiek als jongvolwassenen te richten die zijn opgegroeid met mp3, YouTube en Spotify. Er wordt nog altijd veel radio geluisterd, maar meer en meer is FM voor de jonge generatie verleden tijd. Ik denk dat ik mag zeggen dat stations als Qmusic en MNM/Donna ondertussen over hun hoogtepunt heen zijn. Zelfs in de auto zijn er alternatieven zat via USB en Bluetooth.

Steven De Troyer
10 april 2018 - 11:26 11:26
Antwoord aan  ND

Beste ND

Dank voor je reactie, Eric en Sanne op Nostalgie, dan gaan we ze sommige moeten reanimeren daar aan Katwilgweg 2 in Antwerpen.

Het persbericht van de keuze van de 90’s eind vorig jaar heb ik ook gelezen, over de reclamespot op VTM heb ik mij wel veel vragen gesteld. Het “What a feeling” gevoel is er ook al lang af eerlijk gezegd.
Voor mij is het enkel nog Nostalgie op het werk, is al meer dan genoeg voor altijd dezelfde muziek te horen. Thuis is het de lokale radio/ radio PROS uit Haaltert en of in de auto Radio STAR uit Herzele.

Volgende week gaan ze op NPO radio 5 een week van de jaren 70 organiseren las ik hier op de website, we zullen daar dan met veel plezier naar luisteren, via internetradio.
https://pers.npo.nl/de-week-van-de-jaren-70-op-npo-radio-5

Tom Klerkx & Kevin De Geest wens ik veel succes toe om Nostalgie op het juiste spoor te brengen, juiste spoor = een radiostation waar de luisteraar centraal staat!! en niet het commerciële model. Zonder luisteraars is een radiostation niets en komen er geen adverteerders.

Groetjes Steven

Don`t copy text!
16
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x
Lees vorig bericht:
Wordt uitzenden via 5G een alternatief voor DAB+?

Media 21: pluriformiteit in de Vlaamse media

De Coverack dossiers (2)

Sluiten