RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

TheColorGrey! Laatste gast in ‘NRJ Terrazza’

Zelfs in c-tijden vliegt de tijd. Dat weten ze inmiddels ook bij NRJ want het jongerenradionetwerk is inmiddels alweer aanbeland op het laatste terras in de reeks van ‘NRJ Terrazza’, de podcast waarin Toon Smet op het favoriete buitenzitje van z’n epic gasten gaat zitten. TheColorGrey! sluit het rijtje van interessante en soms verrassende gasten af.

Artiest en radiomaker vinden elkaar in Antwerpen, de stad bij uitstek van de rapper en woordkunstenaar. Hij bracht er zijn jeugd door en voelt er zich tweehonderd procent thuis. TheColorGrey! – geboren als Will Michiels – tekende in de zomer van 2016 een contract bij Warner Music Belgium. In mei 2017 volgde het succesvolle debuutalbum ‘Rebelation’. Hij vertelt waar hij zijn inspiratie haalt en waarom hij in zijn tienerjaren voor muziek koos, boven zijn andere passie: voetbal. 

Het onderwerp racisme komt ook ter sprake, en hoe muziek verschillende problematieken bespreekbaar kan maken. “De energie die je met een band kan creëren, dat is niet te evenaren met gewoon een DJ. Pandemieën doorheen de geschiedenis die komen en gaan, er zijn er al verschillende geweest. Maar racisme, dat is nog nooit komen te gaan. Als je naar mijn songs luistert, dan weet je wel een beetje hoe ik me voel bij heel veel zaken. Maar ik ben niet de mens die met de oplossingen moet komen.”

TheColorGrey! was de laatste epic gast in de rij. ’NRJ Terrazza’, de podcast, staat nu online. Te beluisteren, maar ook te bekijken via YouTube. Eerder kwamen ook Jitske Van de Veire, Tessa Wullaert, Céline Dept & Michiel Callebaut en Metejoor aan bod. Alle afleveringen blijven te beluisteren via je favoriete app.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over NRJ Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx